search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:12
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Best-seller στην Αμερική το βιβλίο της, «The Bench» – Οι πρώτες της δηλώσεις

22.06.2021 14:50
meghan-markl-new

Στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR Weekend μίλησε η Μέγκαν Μαρκλ με αφορμή την κυκλοφορία του παιδικού της βιβλίου με τίτλο «The Bench», λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Παρά τις αρνητικές κριτικές που είχε δεχθεί αρχικά αναφορικά με τη «συγγραφέα» του, κατάφερε ήδη να γίνει best-seller στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για ένα βιβλίο με θέμα «την ιστορία αγάπης της με τον πρίγκιπα Χάρι» το οποίο, μάλιστα, εμπνεύστηκε από το πρώτο δώρο που είχε κάνει στον σύζυγό της και δεν ήταν άλλο από…ένα παγκάκι!

«Σκέφτηκα τότε ότι ήθελα κάτι συναισθηματικό, έναν χώρο για εκείνον, που θα τον έχει σαν βάση της οικογένειας με τον γιο μας», εξήγησε η Μέγκαν Μαρκλ μιλώντας για το… ασυνήθιστο δώρο της, επισημαίνοντας ότι πάνω του χάραξε μία επιγραφή με ένα ποίημα της. 

«Αυτό είναι το παγκάκι σου. Εκεί που ξεκινά η ζωή για σένα και τον γιο μας, το μωρό μας, την οικογένειά μας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το βιβλίο της, η Μέγκαν Μαρκλ τονίζει ότι ο καθένας μπορεί να το διαβάσει από τη δική του σκοπιά, αντιμετωπίζοντάς το είτε ως παιδικό βιβλίο, είτε ως μια ιστορία αγάπης: 

«Έχει να κάνει με το να μεγαλώνεις με κάποιον και να αναπτύσσεις μία βαθιά σύνδεση και εμπιστοσύνη, ώστε να ξέρεις πως είτε σε καλές είτε σε κακές στιγμές, έχεις αυτό τον άνθρωπο δίπλα σου. Πραγματικά πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να το δουν σαν μια ιστορία αγάπης, που υπερβαίνει την προσωπική ιστορία της οικογένειάς μου» υπογράμμισε.

Ερωτηθείσα σχετικά με τις όμορφες εικόνες που πλαισιώνουν το βιβλίο, η Δούκισσα του Σάσσεξ επισήμανε ότι οι οικογενειακές στιγμές κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν εκείνες που την ενέπνευσαν.

«Ήταν στιγμές σαν αυτές, που τους έβλεπα από το παράθυρο και κοιτούσα τον άντρα μου να κοιμίζει τον Άρτσι ή να τον αγκαλιάζει, ξέρετε, είναι αυτές οι εμπειρίες από την δική μου οπτική μέσα στην πανδημία, που ενέπνευσαν αυτή την ιστορία» τόνισε.

Photo by Office of the Governor-General on CC BY 4.0

Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι κάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο (Photos)

Αιμιλιάνο Μάρκου: Από το GNTM στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana

Ο Ζακ Σνάιντερ έδωσε την απάντηση σε «καυτό» ερώτημα για τον Μπατμαν και την Κατγούμαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58