search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:30
MENU CLOSE

Πετράλωνα: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας

23.06.2021 08:36
petralona_new

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη, ο 35χρονος από την Βουλγαρία που κατηγορείται για τον βιασμό και την παράνομη κατακράτηση 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα το Σάββατο.

Ο 35χρονος συνελήφθη χθες, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε παρκάκι της όπου παρίστανε τον ζητιάνο και να τον οδηγήσουν στα γραφεία της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στο σπίτι ενός άλλου άνδρα, ο οποίος του παρείχε φαγητό και ρούχα.

Όπως είναι ήδη γνωστό η άτυχη γυναίκα είχε πάει στην πολυκατοικία που βρίσκεται και το διαμέρισμα του 35χρονου στα Πετράλωνα, για να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους όταν δέχθηκε την επίθεσή του.

Τέλος να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν σκληρό κακοποιό με βαρύ παρελθόν καθώς το 2015 βίασε φοιτήτρια και επιχείρησε να τη δολοφονήσει ενώ κακοποίησε και τον σκύλο της.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή και αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκτονία Σταύρου Δογιάκη: Σήμερα το ιατρικοδικαστικό πόρισμα και η κατάθεση του αδερφού του

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το απολογητικό υπόμνημα – «Δεν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης»

Γραμμή 4 Μετρό: Πού θα βρίσκονται οι νέοι σταθμοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:30