search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:22
MENU CLOSE

Επίθεση-βιτριόλι: «Εύχομαι να τον φωτίσει ο Θεός» λέει ο Μητροπολίτης Βεροίας (Video)

26.06.2021 09:13
iereas_new

Για τα συνεχή προβλήματα που δημιουργούσε, τα δανεικά, τη συμπλοκή με τον ψάλτη στην αυλή της εκκλησίας, τα ναρκωτικά και άλλα προβλήματα που δημιούργησε στο παρελθόν ο δράστης της επίθεσης με βιτριόλι κατά των επτά Μητροπολιτών, μίλησε ο Μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Παντελεήμων τόνισε ότι μετά την πρωτοβάθμια καταδίκη του από το συνοδικό δικαστήριο απειλούσε τους πάντες ακόμη και τον ίδιο. Για την επίθεση με καυστικό υγρό τόνισε ότι κανένας δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι ένας κληρικός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Στον συνήγορο του δράστη Ανδρέα Θεοδωρόπουλο ο οποίος ρώτησε εάν γνώριζε η Μητρόπολη ότι ο πελάτης του είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ο Μητροπολίτης Βεροίας απάντησε ότι ποτέ δεν έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου που δεν πάει καλά, ενώ και κατά τη διάρκεια των ερευνών για την υπόθεσή του, ποτέ δεν προσκόμισε κάποιο σχετικό δικαιολογητικό.

«Εύχομαι και εκεί που θα είναι να τον φωτίσει ο θεός να μετανοήσει στο Θεό και να ζητήσει συγνώμη για ό,τι έκανε», τόνισε ο Μητροπολίτης Βεροίας. 

«Ζητάει συγγνώμη»

Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open, o συνήγορος του ιερέα Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε ότι ο δράστης της επίθεσης πάσχει από συγκεκριμένη πάθηση και δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος του κακού που προξενούν.

Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη εκ μέρους του πελάτη του.

Διαβάστε επίσης

Στο έλεος του κορωνοϊού η Ινδία: 1.183 θάνατοι και 48.600 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

Kαιρός: «Καμίνι» η χώρα – Έως 43 βαθμούς η θερμοκρασία – Νέο κύμα καύσωνα από Τρίτη (Video)

Το ημερολόγιο της Καρολάιν και η δεοντολογία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:22