Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για τη δυσκολότερη τηλεοπτική της χρονιά, τις αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται», την Αγγελική Νικολούλη και τις αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media η μετάδοση αποσπασμάτων από το ημερολόγιο της Κάρολαϊν στην εκπομπή της μίλησε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό «ΟΚ» η Ναταλία Γερμανού.
Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανα ακόμη τηλεόραση τριάντα χρόνια μετά. Στο δικό μου το μυαλό τότε την επιτυχία την έκανες μέχρι τα 33 ή ποτέ. Για μένα αυτό που ονομάζουμε «επιτυχία» ίσως άργησε λίγο. Αλλά στην πραγματικότητα με βρήκε στη σωστή στιγμή, ώστε να μπορώ να την εκτιμήσω καλύτερα και να αφοσιωθώ περισσότερο.
Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ, η Κωνσταντίνα (σ.σ. Σπυροπούλου), ο Θέμης (σ.σ. Γεωργαντάς), ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι – όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει, μη λέμε τρέλες!
Έτσι όπως ήταν τότε η κατάσταση, όχι. Τόσα χρόνια μετά όλοι είμαστε πια διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν καλό για όλους μας που έφυγα τότε.
H ωραιότερη – και όχι μόνο γιατί είχαμε τα καλύτερα νούμερα της τριετίας. Ήταν μια ευλογημένη συνύπαρξη ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Βέβαια και πέρσι το κλίμα είχε βαρύνει κάποια στιγμή στην ομάδα, αν και δεν φάνηκε στο κοινό. Είχαμε όντως κάποιες εσωτερικές αναταράξεις αλλά το κρατήσαμε όρθιο το καράβι στα κύματα. Φέτος όμως είχαμε μπουνάτσα και το είχαμε ανάγκη όλοι.
Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή του χρόνου. Αυτό μόνο μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για καλό. Και για όσους φύγουν και για όσους έρθουν. Συναισθηματικά στενοχωριέμαι γιατί δένομαι με τους ανθρώπους. Ως τηλεοπτικό ον έχω μάθει να αποδέχομαι και τις φιλοδοξίες των άλλων αλλά και να προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα. Μην παρεξηγηθεί αυτό που λέω, αλλά θεωρώ πια ότι είμαι μια παρουσιάστρια που ξέρει να φτιάχνει ομάδες.
Θα είμαι ειλικρινής. Μου ζητήθηκε πέρσι μια μικρή βοήθεια στο ξεκίνημα στο Τwitter μου, αλλά του στυλ «Αν μπορείς και αν θέλεις». Με την Αγγελική (σ.σ. σειρά στον Alpha) είχα τέτοιο κόλλημα, που αν έπαιζε στον ΑΝΤ1 θα είχα πρόβλημα. Εκεί το έκανα μόνη μου. Μου ζητήθηκε ευγενικά το ίδιο και για το Battle of the Couples αλλά είπα «Συγχωρήστε με δεν μπορώ να το κάνω» και τελείωσε εκεί. Είμαι της φανέλας, αρκεί να μη με πιέσεις να κάνω κάτι που δεν είναι του γούστου μου.
Ναι! Καλώς είχα τη διαφωνία, κακώς το έγραψα στο Twitter. Με τον Βασίλη Δρυμούση είμαστε συνεργάτες και φίλοι σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Διαφωνώ σε αρκετά πράγματα μαζί του, συχνά σε ό,τι έχει να κάνει με τη σκαλέτα της εκπομπής. Όμως από την άλλη τον παραδέχομαι γιατί δουλεύει σαν σκυλί για αυτή την εκπομπή, γιατί με σέβεται, όπως σέβομαι κι εγώ τη θέση του και την ιεραρχία. Μια εκπομπή δεν είναι τσιφλίκι ή αυλή μιας κεντρικής παρουσιάστριας. Είναι ομαδική δουλειά. Θα γίνουν και λάθη. Αλλά είμαστε άνθρωποι και ζητάμε «συγγνώμη» δημόσια, στον «αέρα». Αυτό έκανα εγώ.
Αυτό που λες εσύ ανταγωνισμό εγώ το λέω συναγωνισμό. Μου αρέσει γιατί βάζει φωτιά στα μπατζάκια μας και δουλεύουμε καλύτερα. Όλοι οι καλοί χωράνε. Με έναν διαβολεμένο τρόπο όμως βάζουν πάντα φίλους απέναντί μου!
Νομίζω πως η Ελένη είχε την πολυτέλεια να το κάνει και δεν εννοώ μόνο την οικονομική. Εγώ αν κάνω αυτό το διάλειμμα, νομίζω θα έβαζα τελεία. Σε μερικά χρόνια όμως πιστεύω ότι θα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μόνο να γράφει. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή έχω τη διάθεση ή την πολυτέλεια για ένα break.
Αγαπώ πολύ το Σαββατοκύριακο αλλά για μένα είναι καλό να το κάνεις για λίγα χρόνια. Το όνειρό μου είναι το late night. Είμαι φαν και του Γρηγόρη (σ.σ. Αρναούτογλου) και του Σρόιτερ αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη ήταν υπέροχη στα Μεσάνυχτα. Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες στη βραδινή ζώνη. Κι εγώ αυτό το late night που ονειρεύομαι δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Θέλω να το κάνω!
Διαβάστε επίσης
Το ημερολόγιο της Καρολάιν και η δεοντολογία
Θεσσαλονίκη: Πατέρας παρέσυρε με ΙΧ το 20 μηνών παιδί του – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.