search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:39
MENU CLOSE

Νίκος Παρασκευόπουλος: Εξώδικο στη Σοφία Νικολάου για τα περί «17.000 αποφυλακίσεων»

27.06.2021 18:51
paraskevopoulos_new

Με εξώδικο προανήγγειλε ότι θα απαντήσει στη σπίλωση του ονόματός του με αφορμή τη νομοθετική του πρωτοβουλία κατά την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Δικαιοσύνης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Μιλώντας στον Real FM, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι θα απαντήσει με εξώδικο στη γενική γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής, Σοφία Νικολάου, η οποία έκανε λόγο για περισσότερες από 17.000 αποφυλακίσεις σε 4,5 χρόνια, «μεταξύ αυτών δολοφόνων και βιαστών».

«Οι επίσημοι αριθμοί αποδεικνύουν το έγκλημα του νόμου Παρασκευόπουλου». Περισσότερες από 17.000 αποφυλακίσεις σε 4,5 χρόνια. Μεταξύ αυτών δολοφόνοι και βιαστές. Η αλήθεια αυτή είναι κι ας μην αρέσει σε κάποιους», έγραψε η Σοφία Νικολάου.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος τόνισε πως «κανονικά γίνονται πάνω από 4-5.000 αποφυλακίσεις κάθε χρόνο, με κάθε αποσυμφορητικό νόμο που φέρνει κάθε κυβέρνηση. Στην περίοδο μου μπορεί να έγιναν περί τις 10-12.000 αποφυλακίσεις. Άλλο αυτό, όμως, που συμβαίνει κάθε χρόνο, άλλο αυτό που λέγεται και γράφεται. Μετανιώνω που υπήρξα ανεκτικός το προηγούμενο διάστημα παρά την συκοφάντησή μου. Αυτά τελείωσαν. Θα στείλω εξώδικο κι αν χρειαστεί θα προχωρήσω».

Διαβάστε επίσης:

«Δικαίωση» Φουρθιώτη: Πήρε άδεια για ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του (Video)

Νικολάου για τη μήνυση ΣΥΡΙΖΑ: Μιλά για «συκοφάντες και σκευωρούς»

Υπόθεση Κουφοντίνα: Από τον Άννα στον Καϊάφα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:39