search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:40
MENU CLOSE

Νταϊάνα: Δίχασε το άγαλμα της πριγκίπισσας – «Βλοσυρό» χωρίς το χαμόγελό της (Videos)

02.07.2021 10:54
diana

Διχασμό φαίνεται ότι προκάλεσαν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος στη μνήμη της Νταϊάνα την ημέρα που αν ζούσε θα έκλεινε τα 60 της χρόνια.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εκτιμούν ότι ο γλύπτης Ίαν Ρανκ Μπρόντλεϊ δεν κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» τη λάμψη που εξέπεμπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο ήταν εν ζωή, εστιάζοντας στην απουσία του χαμόγελου από το πρόσωπό της και χαρακτηρίζοντας το τελικό αποτέλεσμα του έργου «βλοσυρό».

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Αυτό δεν είναι ένα ωραίο άγαλμα της Νταϊάνα» σχολίασε ενδεικτικά στα social media ο δημοφιλής δημοσιογράφος και πρώην παρουσιαστής της διάσημης εκπομπής«Good Morning Britain».

Βέβαια, τα δύο της παιδιά, ο Χάρι και ο Ουίλιαμ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, καθώς εκείνοι ήταν που παρήγγειλαν το έργο αυτό το 2017.

Ο γλύπτης που επιλέχθηκε έχει στενούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, έχοντας φιλοτεχήσει διάφορα έργα για την ίδια τη Βασίλισσα, μεταξύ των οποίων το ομοίωμα του προσώπου της στα κέρματα της Βρετανίας.

Ο ίδιος έχει δηλώσει, μάλιστα, ότι συνεργάστηκε στενά και με τους δύο γιους της Νταϊάνας προκειμένου να εμπνευστεί. Στην ουσία αυτοί ήταν που τον καθοδήγησαν, με το ντύσιμό της να προέρχεται από μία αγαπημένη φωτογραφία του Χάρι.

Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν σε κλειστό κύκλο, εξαιτίας της πανδημίας. Τα αδέλφια συνοδεύονταν από τους θείους τους και αδέλφια της αδικοχαμένης Νταϊάνα, ενώ τόσο η Βασίλισσα όσο και οι σύζυγοι των αδελφών της απουσίαζαν.

Το σημείο στο οποίο τοποθετήθηκε το άγαλμα είναι ο κήπος Σάνκεν (Sunken), στο παλάτι Κένσιγκτον, καθώς αποτελούσε το αγαπημένο μέρος της ίδιας.

Ουίλιαμ και Χάρι ήταν ευδιάθετοι, ενώ η συγκίνησή τους εμφανής.

«Σήμερα, για τα 60α γενέθλια της μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη, τη δύναμη και τον χαρακτήρα της – ποιότητες που την μετέτρεψαν σε δύναμη του καλού σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους.

Παρά το ρήγμα στη σχέση τους, οι δυο τους χαμογελούσαν συχνά κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ έμοιαζαν άνετοι μεταξύ τους.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια εμφανίστηκαν μαζί, μετά την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Τότε, δεν είχαν καταφέρει να κρύψουν την απόσταση που τους χωρίζει έπειτα από τη συνέντευξη στην οποία ο Χάρι και η Μέγκαν αποκάλυψαν τις διαταραγμένες σχέσεις τους με το παλάτι.

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει τις φήμες ο Σπύρος Φωκάς: «Αντέχω, δεν πεθαίνω ακόμα»

Μπίμπι Ρέτζα: «Ας… κανονικοποιήσουμε τα 75 κιλά» (Video)

Πέμυ Ζούνη: Υπήρχε βεβαιότητα στον χώρο ότι αν δεν κάτσεις στον άλλο δεν θα κάνεις καριέρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44