search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:59
MENU CLOSE

Τούρκος καθηγητής: Το 93% των πολιτών της Μικράς Ασίας είναι Ρωμιοί (Video)

02.07.2021 12:57
sengor



Μόνο το 7% του DNA των κατοίκων που μένουν σήμερα στην Μικρά Ασία είναι από την Κεντρική Ασία, σύμφωνα με τον «Τούρκο» καθηγητή Σελάλ Σενγκόρ.

Οι υπόλοιποι είναι «Ρωμιοί» … λέει ο καθηγητής ο οποίος φοβήθηκε μάλιστα να πει την λέξη «Έλληνες».
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο γεγονός για το DNA των σημερινών κατοίκων της περιοχής, είπε: «Είμαστε Ρωμιοί μουσουλμάνοι».


Τόνισε δε ότι: «Εμείς είμαστε απόγονοι ελληνόφωνων μεσαιωνικών πληθυσμών που εξισλαμίστηκαν.»
Με αυτή τη δήλωση, διαφώνησε ο επίκουρος καθηγητής του Memorial University of Newfoundland του Καναδά Μεχμέτ Εφέ Καμάν, με καταγωγή από την Κων/πόλη και την Κρήτη, ο οποίος την χαρακτήρισε «ρατσιστική».


«Ο καθηγητής Σενγκόρ λέει ότι “Είμαστε Ρωμιοί” γιατί δεν μπορεί να πει ότι οι σημερινοί Τουρκόφωνοι της Ανατολίας είναι Έλληνες που έχουν ισλαμοποιηθεί και έχουν αφομοιωθεί γλωσσολογικά. Ο Τουρκικός ρατσισμός θα πέσει!», εγραψε στο Twitter.
Η δήλωση αυτή έχει φτάσει προφανώς και στα αυτιά της Άγκυρας, ενώ κάνει τον γύρο του πλανήτη, καθώς Ο Καμάν δεν είναι κάποιος τυχαίος, αλλά επίκουρος καθηγητής της πολιτικής επιστήμης στον Καναδά και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εναντίον της ισλαμιστικής πολιτικής του Ερντογάν.

Ο καθηγητής Σενγκιόρ λέει ακριβώς τα εξής:
»Στην Ανατολία έγινε μία σχετική έρευνα DNA και βγήκε πως εμείς σε πολύ μεγάλο βαθμό είμαστε Ινδοευρωπαίοι.
»Μην ξεχνάτε πως εμείς είμαστε κληρονόμοι του Βυζαντίου.
»Και για αυτό υπήρξαν πολλοί γάμοι επί Οθωμανών. Δηλαδή αναμιχθήκαμε πολύ.
»Για αυτό το λόγο εμείς είμαστε μουσουλμάνοι Ρωμαίοι».


Ο ίδιος μάλιστα γράφει πάντα με αφορμή τις δηλώσεις Σενγκόρ:
«Γιατί το τουρκικό κράτος θέλει να κρύψει ότι ο λαός της Ανατολίας είχε σε μεγάλο βαθμό ελληνορωμαϊκές ρίζες;
»Ποιος ήταν ο λόγος για αυτό το μυστικό; Γιατί φοβάται;
»Γιατί κρύβουν προσεκτικά την ελληνική καταγωγή των τουρκόφωνων μαζών που εξισλαμίστηκαν και λόγω γλωσσικής αφομοίωσης;».

Υπενθυμίζουμε πως όποιος εξισλαμιζόταν σήμαινε και αλλαγή εθνικής ταυτότητας, για αυτό και στην Ελλάδα και στα υπόλοιπα Βαλκάνια ο εξισλαμισμός λεγόταν «τούρκεμα» και «τούρκος» ήταν συνώνυμο του «μουσουλμάνου».

Όπως και να έχει πάντως ο καθηγητής Σενγκιόρ επισημάνει :
»Στην Ανατολία έγινε μία σχετική έρευνα DNA και βγήκε πως εμείς σε πολύ μεγάλο βαθμό είμαστε Ινδοευρωπαίοι.
»Μην ξεχνάτε πως εμείς είμαστε κληρονόμοι του Βυζαντίου.
»Και για αυτό υπήρξαν πολλοί γάμοι επί Οθωμανών. Δηλαδή αναμιχθήκαμε πολύ.
»Για αυτό το λόγο εμείς είμαστε μουσουλμάνοι Ρωμαίοι».


Λέει την αλήθεια. Οι μερικές χιλιάδες τουρκομογγόλοι εισβολείς επιβλήθηκαν εξισλαμίζοντας τους πολυπληθέστερους ντόπιους.


Η Άννα Κομνηνή, κόρη του αυτοκράτορα Αλέξιου Κομνηνού, γράφει στην «Αλεξιάδα» της (11ος-12ος αιώνες) ότι οι «Τούρκοι» των μικρασιατικών παραλίων ήταν όλοι Ελληνόφωνοι.

Οι ελληνόφωνοι υπήκοοι της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζαντίου) εξισλαμίζονταν μαζικά είτε από φόβο, είτε από συμφέρον, είτε για να απαλλαγούν από τη βαρύτατη φορολογία της Νέας Ρώμης (Κωνσταντινούπολης) και της Εκκλησίας της.


Τούρκοι φυλετικά στη γειτονική μας Τουρκία δεν υπάρχουν. Οι αυθεντικοί Τούρκοι είναι σαν τους Ουιγούρους της Κίνας, τους Τουρκμένους ή τους Ουζμπέκους, δηλαδή με μογγολικά χαρακτηριστικά.
Οι πληθυσμοί της Μικράς Ασίας δεν έχουν μογγολικά χαρακτηριστικά και αυτό αποδεικνύει ότι είναι εξισλαμισμένοι και εκτουρκισμένοι Έλληνες, Αρμένιοι κ.α.

Βεβαίως τώρα με το DNA επιβεβαιώνονται όλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:58