search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:40
MENU CLOSE

Κικίλιας: Πώς σχολίασε την επανεμφάνιση Τσιόδρα

06.07.2021 19:32
tsiodras-new

Η εμφάνιση του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα στο πλευρό του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη χθεσινή σύσκεψη μάλλον προκάλεσε ανησυχία. Και αυτό γιατί είναι «κοινό μυστικό» πως ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις εδώ και καιρό.

Την επανεμφάνιση αυτή σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας στο ΣΚΑΙ, λέγοντας πως «ο κ. Τσιόδρας είναι πάντα δίπλα μας και μας συμβουλεύει για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας» και μάλιστα πως ο ίδιος μιλάει μαζί του περισσότερες από μία φορές την ημέρα.

«Ο καθηγητής Τσιόδρας έχει επιλέξει να δώσει έμφαση στο επιστημονικό κομμάτι. Πρέπει να σεβαστούμε την ιδιωτικότητα  του. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι δίπλα μας και μας στηρίζει», ανέφερε ο υπουργός Υγείας τονίζονται πως «ο κ.  Τσιόδρας έχει συμβάλει καθοριστικά στην έκβαση αυτής της πανδημίας με την επιστημοσύνη του».

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Τέλος οι όρθιοι στους χώρους διασκέδασης, «λουκέτο» από την 1η παράβαση

Κορωνοϊός: Έρχονται βαριά πρόστιμα για παραβάσεις σε μπαρ, κλαμπ, καφέ, εστιατόρια, από 15 Ιουλίου

Κορωνοϊός: Αγώνας για περισσότερους εμβολιασμούς – «Άνοδο στα ραντεβού», βλέπει ο Κικίλιας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:39