search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:52
MENU CLOSE

Βρετανία: Τέλος η καραντίνα από τις 19 Ιουλίου για τους πλήρως εμβολιασμένους που επιστρέφουν από Ελλάδα

08.07.2021 15:59
vretanoi_touristes_new

Οι πλήρως εμβολιασμένοι βρετανοί τουρίστες θα μπορούν να ταξιδεύουν σε πορτοκαλί χώρες, από τις 19 Ιουλίου χωρίς να πρέπει να μπαίνουν σε 10ήμερη καραντίνα, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου, Grant Shapps στους βουλευτές.

Σύμφωνα με τη βρετανική κυβέρνηση, όλοι οι ενήλικες που έχουν κάνει και τις δυο δόσεις δεν θα απαιτείται πλέον να αυτοαπομονωθούν μετά από την επιστροφή τους σε χώρες όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιταλία, ωστόσο θα εξακολουθήσουν να υποχρεούνται να κάνουν ένα τεστ τρεις ημέρες πριν από την επιστροφή τους.

Τα παιδιά κάτω των 18 ετών, τα οποία δεν έχουν εμβολιαστεί, θα εξαιρούνται από την αυτοαπομόνωση εάν ταξιδεύουν με κάποιον που έχει πλήρως εμβολιαστεί, αλλά τα περισσότερα από αυτά θα πρέπει να κάνουν μοριακό τεστ κατά την επιστροφή τους.

Διαβαστε επίσης

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Την ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Πανελλήνιες 2021: Επίσημα στις 9 Ιουλίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Φωτιά στη Χίο: Εκκενώθηκαν προληπτικά τρία χωριά – Ισχυροί άνεμοι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:52