search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:39
MENU CLOSE

«Στολίζει» ο Πετράκος τον Λιάγκα: «Πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο”»

10.07.2021 10:41
grigoris_petrakos_new

Δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Λιάγκα εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά τα πρόσφατα σχόλια του παρουσιαστή στην εκπομπή.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει τοποθετηθεί πολλές φορές κατά του εμβολιασμού, προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να μιλήσουν οι δυο τους δημόσια στην τηλεόραση επί του θέματος, πράγμα ανέφικτο δεδομένου ότι το Πρωινό έριξε τίτλους τέλους, χθες Παρασκευή, για τη φετινή σεζόν.

«Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω. Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο μας. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας ώστε να μη χρειάζεται να με σχολιάζετε εν τη απουσία μου», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook.

«Επίσης βλέπω τα πετσωμένα κυβερνητικά site να έχουν βγάλει αφρούς απ’ το στόμα αυτές τις μέρες βλέποντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου να φουντώνει… Αφού λοιπόν εγώ και κάποιοι άλλοι που βγαίνουμε και μιλάμε είμαστε – κατά τη γνώμη σας- τόσο ανάξιοι λόγου, γιατί ασχολείστε μαζί μας κύριοι συνεχώς;;;; “Γιατί λέει επηρεάζουμε κόσμο”…. Δηλαδή σας παίρνουμε τη δουλειά…;;; Μόνο που εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας… Ενώ εμείς το κάνουμε τσάμπα και με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματά μας!!! Αυτή είναι η διαφορά μας… Γι’ αυτό βγάζετε αφρούς… Καλό Σαββατοκύριακο!», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική ανάρτηση Κορτώ: Το εμβόλιο, που σε μένα σκότωσε τον φόβο, είναι μια απτή ελπίδα

Χρήστος Μάστορας: Ο τραγουδιστής εμβολιάστηκε με τη δεύτερη δόση και στέλνει μήνυμα στους αντιεμβολιαστές (Video)

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό παίκτρια του Survivor – «Έλεγα φοβάμαι το εμβόλιο» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:39