search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:29
MENU CLOSE

Μάγδα Τσέγκου: «Η πίεση και το στρες της τηλεόρασης μου προκάλεσαν αυτοάνοσο νόσημα» (Video)

11.07.2021 23:27
magda tsegkou

Για το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν λόγω του στρες που της προκάλεσε η δουλειά της στην τηλεόραση μίλησε η Μάγδα Τσέγκου.

Mιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, σε συνέντευξη που είχε δοθεί στο παρελθόν αλλά προβλήθηκε σήμερα, ανέφερε: «Είχα αυτοάνοσο νόσημα εξαιτίας του στρες και της πίεσης που μου προκάλεσε η τηλεόραση. Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια στους ανθρώπους και ο πόνος της είναι ο τρίτος κατά σειρά πόνος στο ανθρώπινο σώμα. Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα στο πρόσωπο, στο κεφάλι. Για δέκα δευτερόλεπτα δεν υπάρχεις, ο πόνος είναι σαν να σου βάζουν κατσαβίδι μες στο μάτι».

«Έξι μήνες δεν μπορούσα να φάω κρέας. Οι πόνο ήταν φρικτοί. Δεν μπορείς να πλύνεις τα δόντια σου, δεν μπορείς να ακουμπήσεις το πρόσωπο σου. Σαν να χτυπάει ρεύμα σε κάθε τι που ακουμπάει πάνω στο πρόσωπο», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός σε ανάρτηση του Σίλα Σεραφείμ για την 18χρονη στην Ηλιούπολη

Αυτές τις παρουσιάστριες διεκδικεί το Open

ΑΝΤ1: Αποχαιρετιστήρια βουτιά απο συνεργάτη του Καλημέρα Ελλάδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48