search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 01:44
MENU CLOSE

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 8χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από ΙΧ – Άφαντος ο οδηγός (Photo)

12.07.2021 10:59
troxaio_new

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται το οκτάχρονο αγόρι το οποίο έπεσε θύμα τροχαίου αργά το βράδυ της Κυριακής, καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες στο δημοτικό διαμέρισμα του Κέντρου δήμου Ήλιδας.

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του οχήματος ο οποίος εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Όπως ανακίνωσε η αστυνομία το όχημα έχει εντοπιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, πρόκειται για έναν 49χρονο τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί,

Αρχικά ο 8χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Εκεί οι γιατροί έκριναν πως το παιδί, λόγω των τραυμάτων που έφερε, έπρεπε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Photo: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: «Την είχε αιχμάλωτη, απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα και τα αδέλφια της» (video)

Ξέφρενο κορωνοπάρτι στην Χαλκίδα: Βρίζουν τον Χαρδαλιά και πηδούν από τα μπαλκόνια στην πισίνα (Videos)

Προειδοποίηση Παγώνη: Θα ξαναζήσουμε τον περσινό χειμώνα αν δεν τρέξουν οι εμβολιασμοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:55