search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:54
MENU CLOSE

Σπίρτζης: Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός που εξέδιδε την 18χρονη στην Ηλιουπολη;

13.07.2021 12:19
Χρήστος Σπίρτζης: Εξοργιστική η κυβερνητική ανοχή σε περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας - Media

Δύο ερωτήματα για τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι κακοποιούσε και έξεδιδε τη 18χρονη στην Ηλιούπολη απευθύνει στη Νέα Δημοκρατία ο Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

Συγκεκριμένα, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά αν ο κατηγορούμενος αστυνομικός είναι μέλος της ΝΔ και ζητά να μάθει πότε ακριβώς τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Σπίρτζη

«Θέτουμε δημόσια στην κυβέρνηση της ΝΔ δύο πολύ σαφή ερωτήματα σε σχέση με τον αστυνομικό, ο οποίος κακοποιούσε και εξέδιδε την 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

1) Πότε ο συγκεκριμένος αστυνομικός, του οποίου το όνομα και τη φωτογραφία περιμένουμε ακόμη να δοθεί στη δημοσιότητα για να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα σωματεμπορίας, τέθηκε σε αργία; Έγινε αίτημα από την ΕΛΑΣ στον αρμόδιο εισαγγελέα να δοθεί το όνομα και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα και πότε; Υπάρχει, φύλλο πορείας που μετακινεί τον εν λόγω αστυνομικό σε άλλη υπηρεσία με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2021!

2) Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο αστυνομικός είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας;

Οι ερωτήσεις είναι απολύτως σαφείς και περιμένουμε άμεσα εξίσου σαφείς απαντήσεις. Η όποια προσπάθεια συγκάλυψης αυτής της φρικτής υπόθεσης θα πέσει στο κενό. Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ και η ΝΔ οφείλουν να πάρουν άμεσα θέση».

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης (Video)

Ηλιούπολη: «Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω» – Νέα στοιχεία για τον εφιάλτη της 18χρονης (video)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να δώσει απαντήσεις ο Χρυσοχοϊδης στις καταγγελίες για κύκλωμα trafficking – Ποιους καλύπτουν;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58