search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Σε διαθεσιμότητα ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας

15.07.2021 00:01
mpalaskas-new

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάϊν, στα Γλυκά Νερά.


Ο κ. Μπαλάσκας είχε κάνει δηλώσεις την περίοδο που η αστυνομία μόλις είχε συλλάβει τον καθ ομολογία δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν και είχε πει για τη μεταχείριση του δράστη εάν ομολογούσε από την αρχή την πράξη του. Μια δήλωση που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ακόμη και μέσα στους κόλπους των συνδικαλιστών της αστυνομίας.


Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση του οικοδεσπότη – δημοσιογράφου ως προς το πως ερμηνεύει ότι ο δράστης «έκανε οκτώ ώρες για να σπάσει», όπως ο ίδιος ο αστυνομικός είπε, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε: «Ότι είναι βλάκας δείχνει πρώτα από όλα, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του- εάν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε – αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή, τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή». Ακολούθως ο αστυνομικός διευκρίνισε πως η χαμηλή ποινή φυλάκισης θα επιβαλλόταν «Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά, “χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσα εγώ”, πρώην έντιμος βίος, 4.000 πράγματα… Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσα θα πάει με όλη αυτή τη σκηνοθεσία; Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα;».

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Σε νέα φάση η έρευνα – Το κίνητρο, τα τηλεφωνήματα και το τρίτο πρόσωπο

Γλυκά Νερά: «Δειλός ο δολοφόνος» λέει ο πατέρας της Καρολάιν (Video)

Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο συζυγοκτόνος για τις πληροφορίες περί ναρκωτικών – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:22