search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:10
MENU CLOSE

Κοντοβά: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της μετά την εξομολόγηση της Χρηστίδου για τη μητέρα της

17.07.2021 13:07
xristidou_kontova

Δημόσια στήριξη της Χριστίνας Κοντοβά στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την εξομολόγησή της για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της.

Η σχεδιάστρια μόδας και στενή φίλη της παρουσιάστριας, που πρόκειται να γίνει νονά της μικρής Είντα, έγραψε στο Instagram για τη στενή της φίλη: «Η πιο δυνατή και παράλληλα ευαίσθητη γυναίκα που ξέρω.Η φίλη μου στην πιο αληθινή πλευρά της, στην πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει. Περήφανη φίλη. Σ’ αγαπώ Σισσάκι μου».

«Μία μέρα, η μαμά μου έχασε τις αισθήσεις της – γιατί αυτή η ασθένεια έχει διάφορα συμπτώματα – έπεσε και έκανε αιμάτωμα στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούμε ξανά. Μετά αντιμετωπίζαμε αυτό, που ήταν πολύ σοβαρό. Το ξεπεράσαμε και αυτό γιατί η μαμά μου είναι πολύ δυνατή και ξεκινήσαμε τη διαδικασία για την αλλογενή μεταμόσχευση. Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης – Χρηστίδης – εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ’ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ. Εγώ περνάω τις ημέρες μου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης (…)» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την εβδομάδα που πέρασε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη

Χάρης Κωστόπουλος: Πέρασα λευχαιμία πριν 30 χρόνια (Video)

Το τελευταίο κείμενο του πατέρα της μικρής Αναστασίας: «Πήρες τη ζωή της, το πνεύμα της όμως δε νικιέται…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:08