search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:30
MENU CLOSE

Ινδία: Φονικές βροχοπτώσεις με τουλάχιστον 25 νεκρούς

18.07.2021 12:13
india_new

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τρία προάστια του Μουμπάι όταν αρκετά σπίτια κατέρρευσαν λόγω των κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι.

Οι διασώστες έσκαβαν με γυμνά χέρια για να ανασύρουν τους νεκρούς, όπως φαίνεται σε εικόνες που μετέδωσε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, ενώ οι αρχές είπαν ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.

Τις τελευταίες 24 ώρες, οι αρχές έχουν αναφέρει 11 περιστατικά όπου έχουν καταρρεύσει σπίτια ή τοίχοι στην περιοχή του Μουμπάι, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε ανάρτηση στο Twitter και ανακοίνωσε την παροχή βοήθειας για τα θύματα.

Αρκετές περιοχές της πόλης πλημμύρισαν ύστερα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων 24 ωρών ενώ διακόπηκαν τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.

Διαβάστε επίσης:

Κλιματική αλλαγή και χάσμα Βορρά – Νότου

Γερμανία – Φονικές πλημμύρες: Ζήτησε συγγνώμη ο υποψήφιος καγκελάριος για το γέλιο

Γερμανία: Εφιάλτης δίχως τέλος- Τουλάχιστον 183 νεκροί από τις πλημμύρες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:29