search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:01
MENU CLOSE

Πάρος: 18χρονοι θετικοί στον κορωνοϊό παρέμειναν 16 ώρες σε υπαίθριο πάρκινγκ

18.07.2021 12:23
paros

Μετά τον 18χρονο στη Μύκονο, που ήταν θετικός στον κορωνοϊό και αναζητούσε μάταια δωμάτιο, ακόμη ένα περιστατικό αυτή τη φορά στην Πάρο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, έξι 18χρονοι -οι οποίοι έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό– παρέμειναν για 16 ώρες στο υπαίθριο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας του νησιού χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας.

Με πρωτοβουλία της ΕΡΤ ενημερώθηκε η Πολιτική Προστασία και αυτή την ώρα τα παιδιά μεταφέρονται με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, οι 18χρονοι ξύπνησαν με πυρετό και πήγαν στο κέντρο Υγείας της Πάρου γνωρίζοντας ότι πρέπει να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Λόγω της καθυστέρησης, ένας πατέρας ανέλαβε τη μεταφορά των δύο παιδιών που είχαν πυρετό και περίμεναν επί έξι ώρες τουλάχιστον στον χώρο στάθμευσης. Ωστόσο τα άλλα τέσσερα «δεν χωρούσαν» στο ξενοδοχείο καραντίνας και παρέμειναν στο χώρο στάθμευσης, παρά τις προσπάθειες των γονιών τους, που τελικά πήραν τηλέφωνο και στην ΕΡΤ ζητώντας βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ανησυχία σε Γηροκομείο του Ηρακλείου – Νοσεί τρόφιμος που είχε κάνει και τα δυο εμβόλια!

Τζανάκης: Στους 100 ανθρώπους στην Μύκονο τα 4 είναι κρούσματα – Ποια είναι η 2η «κόκκινη» περιοχή (Video)

Καμπανάκι ειδικών: Ο ιός δεν θα χαριστεί σε κανέναν – Σημαντικό να εμβολιαστούν τα παιδιά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:58