search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:06
MENU CLOSE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το μικρό παλατάκι που μένει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου (Photos)

22.07.2021 17:21
antetokoynbo_spiti-new

Πριν από μερικά χρόνια η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα έφερνε δύσκολα. Η μητέρα του για να ζήσουν πουλούσε πράγματα στο δρόμο ενώ ο Γιάννης και ο Θανάσης όργωναν τις λαικές αγορές και πουλούσαν μικροπράγματα. Το δε σπίτι που έμεναν στα Σεπόλια ήταν μια μικρή υπόγεια γκαρσονιέρα.

Τώρα τα πάντα έχουν αλλάξει. Ο Γιάννης δεν είναι «άλλος ένας λάθρο» που λέγανε διάφοροι, ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης του μπάσκετ στον κόσμο. Έχει μάλιστα το βαρύτερο συμβόλαιο που έχει παίκτης αυτή τη στιγμή στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Από την γκαρσονιέρα στα Σεπόλια, ο Γιάνης πλέον, μένει σε ένα μικρό παλάτι με μεγάλα φωτεινά δωμάτια, με κήπο, με πισίνα με προσωπικό γυμναστήριο και με ξενώνα. Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και εκτείνεται σε ένα ιδιωτικό καταπράσινο λιβάδι με δέντρα έκτασης 920 τετραγωνικών.

Το οίκημα κοστίζει 1,8 εκατομμύρια δολάρια και το αγόρασε ο Γιάννης δυο χρόνια μετά την υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου που υπέγραψε με τα «ελάφια» ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Κοινωνικός τουρισμός: Δείτε αν είστε δικαιούχοι – Οριστικοί πίνακες και διαδικασία

Βρετανία: Αδειάζουν τα ράφια στα σούπερ μάρκετ εξαιτίας μιας εφαρμογής για τον κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:05