search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:38
MENU CLOSE

Κολαστήριο – spa: Αυτός είναι ο 47χρονος που κατηγορείται για βιασμούς

22.07.2021 22:04
spa-viasmos

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 47χρονου ιδιοκτήτη spa που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατηγορείται ότι διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης – με υπηρεσίες spa και μασάζ- στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία.

Ο 47χρονος συνελήφθη στις 3 Ιουλίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.

Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.

Πώς «ψάρευε» τα θύματά του

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον 47χρονο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, ο ίδιος φέρεται να αναρτούσε αγγελίες ζητώντας κοπέλες για να ασχοληθούν με το μόντελινγκ, ωστόσο όταν οι ίδιες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, τους έλεγε ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και θα εργάζονταν στην υποδοχή του συγκεκριμένου κέντρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος φέρεται να τις κλείδωνε στο δωμάτιο και να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους. Ο ίδιος συνελήφθη στις αρχές του μήνα και ήδη έχει προφυλακιστεί.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στα «κόκκινα» η Κρήτη – Ο χάρτης του ECDC (Photo)

Φολέγανδρος: Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα αγαπημένα του στέκια στην Αθήνα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36