search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: Ξανά ερωτευμένη η τραγουδίστρια; Η Soula Glamorous «αποκαλύπτει»

23.07.2021 11:42
despoina-vandi_new

Λίγες ημέρες πριν, η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα, καθώς αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Ο λόγος, φυσικά, για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη οι οποίοι έπειτα από 18 χρόνια γάμου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά.

Σήμερα, μια ακόμα… αποκάλυψη για τη δημοφιλή τραγουδίστρια βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις φήμες να θέλουν τη Δέσποινα Βανδή ερωτευμένη με νέο σύντροφο.

Οι εν λόγω φήμες -οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί- προέρχονται από τον λογαριασμό της μυστηριώδους περσόνας «Soula Glamorous», στο Ιnstagram.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, η τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του κολλητού του Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο -όπως τονίζει- την έχουν δει πολλές φορές.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της.

Ποια είναι, όμως, η Soula Glamorous;

Παρά το γεγονός ότι η Soula Glamorous είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με… αποκαλύψεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η πραγματική της ταυτότητα κρατείται μυστική.

Κανείς δεν γνωρίζει ούτε καν αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα. Ωστόσο, το αιχμηρό χιούμορ και οι συχνές τοποθετήσεις της στο διαδίκτυο την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες influencers της χώρας, μετρώντας περισσότερους από 416 χιλιάδες followers.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ξανθόπουλος: Το απρόσμενο σχόλιο από την ανιψιά του – «Μήπως να ανέφερες και τον άλλο σου γιο;»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σαν σήμερα, πριν 25 χρόνια, το πιο «λαμπρό αστέρι» σβήνει… (Videos)

Γιος του Ρόμπιν Ουίλιαμς: «Ο πατέρας μου αισθανόταν πολύ άβολα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10