search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:33
MENU CLOSE

Mega: On air ένταση της Ράνιας Τζίμα με τον δικηγόρο του δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς (Video)

23.07.2021 11:41
tzima_dikigoros_new

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Mega όταν η παρουσιάστρια συνομίλησε με τον δικηγόρο του καθ΄ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Αφορμή στάθηκαν στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση τα οποία απέρριψε ο συνήγορος του 30χρονου.

«Ζήτησε συγγνώμη αλλά δήλωσε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει εκείνη την στιγμή τι έκανε, διότι η συνείδησή του ήταν θολή. Λεπτομέρειες που ζητήθηκαν από τον ανακριτή, δεν μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάκριση. Η επικοινωνία μαζί του ήταν δυνατή, εφικτή. Μετά την δωδεκάωρη νοσηλεία του στο κέντρο υγείας όπου μεταφέρθηκε μετά την πτώση συνείδησης, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή ίδια με ακριβώς αγωγή που του είχαν συνταγογραφήσει οι ψυχίατροι ήδη από το 2015, αγωγή την οποία αυθαιρέτως ο ίδιος δεν έπαιρνε» είπε ο δικηγόρος του 30χρονου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Κύριε Βλάχο επιτρέψτε μου, πριν φτάσουμε στο κομμάτι αυτό και σε όσα προηγήθηκαν της απολογίας, θέλω να σταθούμε λίγο στην έκθεση του ιατροδικαστή. Η κοπέλα φαίνεται ότι είχε ξυλοκοπηθεί άγρια. Είχε πάρα πολλά χτυπήματα στο κεφάλι που δεν δικαιολογούνται από την πτώση, την έσυρε μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της. Δεν ήταν, δηλαδή, μια στιγμή, που την έριξε στον γκρεμό. Προηγήθηκαν πολλά πράγματα», απάντησε η Ράνια Τζίμα.

Ο δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δράστη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η ιατροδικαστική έκθεση, που δείχνει πως η κοπέλα έχει τραύματα από πάλη και σύρθηκε στα βράχια, έχει φτάσει στα χέρια της δικαιοσύνης. «Δεν προκύπτει από πουθενά μέχρι στιγμής ότι την χτυπούσε» υποστήριξε ο Γιάννης Βλάχος.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού οδεύει ο φονιάς – «Ζητώ συγνώμη για όλα»

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη για Φολέγανδρο: Μόνο ισόβια χωρίς ελαφρυντικά για τέτοια κτηνόμορφα άτομα (Video)

Τζανάκης: Ποια η σημαντική διαφορά εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων ενόψει του 4ου κύματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:32