search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Έρχεται η χρονιά των ριάλιτι

23.07.2021 18:05
tiletheasi-new

Στα ριάλιτι αναμένεται να εστιάσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί στη νέα τηλεοπτική σεζόν 2021-2022. Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη γνωστά 10 πρότζεκτ των καναλιών, τα οποία βρίσκονται σε πυρετώδεις ετοιμασίες προκειμένου να προσελκύσουν το τηλεοπτικό κοινό. Η λογική της «κλειδαρότρυπας» φαίνεται να πουλάει και έτσι τα περισσότερα κανάλια επενδύουν σε αυτήν.

«Φάρμα»

Η «Φάρμα» θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, παρά το γεγονός ότι δεν εκτόξευσε την τηλεθέαση του ΑΝΤ1. Ωστόσο κράτησε το κανάλι σε ένα καλό επίπεδο σε σχέση με τα τηλεοπτικά νούμερα. Πάντως, ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι σε αυτή τη σεζόν, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης έχει προτείνει ένα άλλο πρότζεκτ στο κανάλι, ενώ ακούγεται ότι θα είναι ο παρουσιαστής του «Είμαι celebrity, βγάλτε με από εδώ».

«Shark Tank» – Το κυνήγι του καρχαρία

Το πρότζεκτ που έχει προτείνει ο Σάκης Τανιμανίδης στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι το «Shark Tank». Στο «Shark Tank» επιχειρηματίες παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σε μια ομάδα επενδυτών, τους «καρχαρίες», που πρέπει να πειστούν για να επενδύσουν σε αυτές. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, καθώς είναι αρκετοί οι φιλόδοξοι επιχειρηματίες που αναζητούν επενδυτές.

«Είμαι celebrity, βγάλτε με από εδώ»

Πρόκειται για μια ακριβή ιδέα, η οποία βρισκόταν στο «συρτάρι» για περίπου πέντε χρόνια. Μια ομάδα διάσημων προσώπων θα ταξιδέψουν σε ένα δάσος, στο οποίο και θα πρέπει να επιβιώσουν με όποιο κόστος. Εκτός από το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη για τη θέση του παρουσιαστή, ακούγεται και το όνομα του Αλέξανδρου Τσουβέλα.

«Survivor»

Στα «σκαριά» βρίσκεται η επόμενη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς η τηλεθέαση που προσέφερε στο κανάλι του ΣΚΑΪ ήταν αρκετή για να προσελκύσει διαφημιστικά πακέτα. Το όνομα του Γιώργου Λιανού παραμένει στο «τραπέζι» για την παρουσίαση του ριάλιτι, καθώς έλαβε θετικούς σχολιασμούς.

«Big Brother»

Ο παραγωγός του «Big Brother», Ατζούν Ιλιτζαλί, εκτιμά ότι ήταν ικανοποιητικό το εγχείρημα και επιθυμεί να το επαναλάβει με διαφορετικά πρόσωπα. Η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής αναμένεται να ανοίξει σύντομα.

«My Style Rocks»

Ανανεωμένο θα επιστρέψει το «My Style Rocks» το φθινόπωρο. Φήμες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας. Στις θέσεις των κριτών θα συνεχίσουν ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου.

«Aγρότης μόνος ψάχνει»

Βέβαια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αναλάβει και την παρουσίαση του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει». Στα τέλη του Ιουλίου αρχίζουν τα γυρίσματα για το συγκεκριμένο ριάλιτι.

«Greece’s Next Top Model» (GNTM)

Το ριάλιτι μόδας θα διανύσει την τέταρτη σεζόν του με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου να καταλαμβάνει τη θέση της Βίκυς Καγιά.

Ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι οι κριτές του ριάλιτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο μέντορας των συμμετεχόντων.

«The Bachelor»

Ο επόμενος εργένης θα είναι το μοντέλο και ηθοποιός Αλέξης Παππάς. Το κανάλι της Κάντζας δεν ήταν εξ αρχής ικανοποιημένο από τα νούμερα που κατέγραφε το ριάλιτι στις μετρήσεις της Nielsen, ώσπου είδε τη μεγάλη άνοδο και αποφάσισε να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

«Glam Warms»

Στο «παιχνίδι» των ριάλιτι μπήκε και το Open TV, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει το «Glam Warms» από το φθινόπωρο. Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες αποτελούμενες από έναν hair stylist κι έναν make up artist θα διαγωνίζονται μεταξύ τους. Καθημερινά η παρουσιάστρια θα τους δίνει και ένα διαφορετικό κόνσεπτ, ίδιο και για τις τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν στα μοντέλα τους.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Έρχεται νέο δίδυμο από τον ΣΚΑΪ

Open: Μάχη για το lead in πριν το δελτίο – Κανάκη, Ατζούν ή Ακρίτα «βλέπουν» στον σταθμό

Σκορδά – Λιάγκας: Τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:04