search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Τσίπρας για μετρό Θεσσαλονίκης: Να σταματήσει ο Μητσοτάκης το έγκλημα στον σταθμό Βενιζέλου

23.07.2021 12:20
TSIPRAS_NEW

Έκκληση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να μην προχωρήσει με την απομάκρυνση των αρχαίων από το μέτρο της Θεσσαλονίκης απευθύνει, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

«Έστω την ύστατη στιγμή, καλώ τον κ. Μητσοτάκη να ακούσει τις εκκλήσεις των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως και της κοινωνίας των πολιτών και να σταματήσει το έγκλημα του τεμαχισμού και της απόσπασης του μοναδικού μνημειακού συνόλου στον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης, την καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης», σημειώνει ο κ. Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook.

«Υπάρχει λύση υψηλής κατασκευαστικής τεχνολογίας, ώστε και το Μετρό να λειτουργήσει στην ώρα του και να παραμείνουν αμετακίνητες στη θέση τους αυτές οι πολύτιμες αρχαιότητες της παγκόσμιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, όπως υποστηρίζει και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Θεσσαλονίκης», συμπληρώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος: Να απομακρυνθούν Χρηστίδης – Χριστοδουλάκης, μεταβατική η Γεννηματά

Τι κρύβει η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Φασούλα

Άννα Ευθυμίου: Η «γαλάζια» βουλευτής που κάνει αντιπολίτευση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01