search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Φολέγανδρος -Ιατροδικαστής Γαρυφαλλιάς: Τη χτύπησε και την έσερνε στα βράχια

24.07.2021 13:28
folegandros

Για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο δολοφόνο της και τα στοιχεία που προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση μίλησε στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας. 

Όπως ανέφερε η 26χρονη έφερε εκδορές διαφορετικών κατευθύνσεων σε όλο της το σώμα και κακώσεις, ενώ ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρο. 

«Δεν ήταν απλή πτώση»

«Η Γαρυφαλλιά έφερε εκδορές άνω άκρων και στην οπίσθια πλευρά του σώματος, κακώσεις στην κεφαλή, μια κάκωση πιθανόν από γροθιά ή χαστούκι, στην πίσω πλευρά, αλλά και στην μπροστινή πλευρά της κεφαλής είχε ένα σκίσιμο από τα βράχια, ενώ είχε και εκδορές διαφορετικών κατευθύνσεων στους γλουτούς που σημαίνει ότι σύρθηκε. Δεν ήταν απλή πτώση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο λ. Μπογιόκας.  

Πρόσθεσε δε ότι η κοπέλα έπεσε στη θάλασσα εν ζωή, ωστόσο λόγω των τραυμάτων που είχε στο κεφάλι δεν μπορούσε να επιπλεύσει ή να κολυμπήσει. 

Διαβάστε επίσης:

Θήβα: «Γάζωσαν» 45χρονο έξω από το σπίτι του – Μαφιόζικη δολοφονία (Videos)

Κορωνοϊός – Τζανάκης: Ο εμβολιασμός μας θωρακίζει στο 95% από την κακή εξέλιξη της νόσου

Θεσσαλονίκη: Τρένο παρέσυρε 70χρονη – Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:37