search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Άννα Ελεφάντη: «Άδειασμα» από Μπίστη για το σχόλιο κατά Σάκκαρη: «Η Αριστερά δεν έχει σχέση με την ανοησία και τη χυδαιότητα»

27.07.2021 16:41
Είναι ο Νίκος Μπίστης ο γκαντέμης της κεντροαριστεράς;  - Media

Σφοδρή κριτική άσκησε ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Ελεφάντη με αφορμή το σχόλιό της για τη Μαρία Σάκκαρη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οργισμένη ανακοίνωση από τη ΝΔ.

«Εμβρόντητος διάβασα το απαράδεκτο και σεξιστικό σχόλιο της Αννας Ελεφάντη για την Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κάποιος να της θυμίσει ότι ποτέ τα πέτρινα χρόνια η Αριστερά δεν είχε σχέση με την ανοησία και την χυδαιότητα», ανέφερε.

«Το ωραίο είναι ότι κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτουν την κυβέρνηση. Αναδεικνύονται σε μεγάλους χορηγούς της ΝΔ και του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου», έγραψε ο κ. Μπίστης.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Πρωτιά για το μεσημβρινό δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου

Τηλεόραση: Οι «Πρωταγωνιστές» και ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφουν

Τηλεόραση: Από τον ΣΚΑΪ στο STAR για τη θέση της Κάτιας Μακρή (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:09