search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Αντιεμβολιαστές: Ξανά στους δρόμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

28.07.2021 20:44
antiemvoliastes-new

Ενώ τα κρούσματα καθημερινά καταγράφουν άνοδο, ενώ η μετάλλαξη Δέλτα σαρώνει στους νέους, ενώ άνθρωποι πεθαίνουν στις εντατικές, κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν όχι μόνο να αρνούνται την επιστημονική άποψη και να μην κάνουν εμβόλια γιατί θα αλλοιωθεί το DNA τους ή θα τους βάλουν τσιπάκια, αλλά βγαίνουν στους δρόμους ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς κανένα μέτρο προστασίας ή μάσκα.


Και σήμερα είδαμε πάλι το ίδιο έργο στο Σύνταγμα. Κάποιοι βγήκαν έξω με ελληνικές σημαίες, με εικόνες της Παναγίας, με πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του εμβολιασμού. Έστειλαν για άλλη μια φορά τα συνήθη μηνύματα.


Την ίδια ώρα και στη Θεσσαλονίκη βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το πιστοποιητικό εμβολιασμού. «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid – 19» έγραφαν τα πανό και υπογραφή «Ιερός Λοχος 2012». Τα συνθήματα και στη Θεσσαλονίκη πολλά αλλά και εμπλουτισμένα με μπόλικη «Μακεδονία» ενώ τα συνθήματα που ακούγονται είναι κατά του κορονοϊού, των εμβολιασμών και των περιοριστικών μέτρων και υπέρ της Μακεδονίας και της πατρίδας.

Διαβάστε επίσης:

Αντιεμβολιαστές προκάλεσαν χαμό στη Θεσσαλονίκη – Φώναζαν στον ιερέα: «Αίσχος, ντροπή» (Video)

Κορωνοϊός: Πέθανε ανεμβολίαστος τραυματιοφορέας του Λαϊκού Νοσοκομείου

«Καμπανάκι» Χρυσοχοΐδη για την Ίο: Υπάρχει ορατός κίνδυνος να «κλείσει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29