search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:57
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: «Το “θα δεις όταν κάνεις παιδί” έκρυβε μια σοφία»

01.08.2021 11:29
eva_kaili_new

Για τον σύντροφό της, αλλά και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μικρή Αριάδνη μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η Εύα Καϊλή.

«Η ζωή μας άλλαξε προς το καλύτερο. Ζούμε πλέον με ένα χαμογελαστό πλασματάκι, το οποίο μας δίνει τόση θετική ενέργεια καθημερινά, που φωτίζει τα πάντα γύρω του. Αυτό το θαύμα της ζωής κάνει κάθε τι που μας κρατάει μακριά της να μοιάζει λιγότερο σημαντικό πια», δήλωσε η ευρωβουλευτής.

Και συνέχισε: «Για να αντεπεξέλθεις στις νέες σου υποχρεώσεις, χρειάζεται βέβαια καλύτερη οργάνωση και συνεννόηση με τον σύντροφό σου. Πρέπει να επιτρέψεις στο ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες και χρειάζεται στήριξη και συμβουλές από την οικογένεια και τους φίλους σου που τα έχουν περάσει. Πυξίδα μας έγινε η συμβουλή της αδελφής μου, Μανταλένας, ότι “πλέον οι πράξεις μας γίνονται παράδειγμα ζωής για το παιδί μας”, ενώ παραδεχθήκαμε πως το “Θα δεις όταν κάνεις παιδί” των γονιών μας έκρυβε μια σοφία που δεν μπορείς να την κατανοήσεις, αν δεν το βιώσεις εσύ ο ίδιος».

«Διαπιστώνεις έτσι πως οφείλεις να τους ζητήσεις μια καθυστερημένη συγγνώμη για κάθε φορά που τους έκανες τη ζωή δύσκολη και νόμιζες ότι τα ήξερες όλα, και προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο δυνατό για τα εγγόνια τους», είπε.

Η γνωριμία με το σύντροφό της και ο γάμος

Απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας για τη γνωριμία με το σύντροφό της, η Εύα Καϊλή εξήγησε πως γνωρίστηκαν σε μια επαγγελματική συνάντηση. «Εντυπωσιάστηκα με τις γνώσεις του, τη μόρφωση, το ήθος και την ευγένειά του. Εχει το χάρισμα να βρίσκει λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα, με διορατικότητα και θετική προσέγγιση σε κάθε πρόκληση, και πετυχαίνει να δίνει πολύτιμες συμβουλές», ανέφερε.

Πρόσθεσε πως υπό συνθήκες πανδημίας δεν κάνουν σχέδια για γάμο, «άλλωστε είμαστε ήδη οικογένεια» και εξήγησε ότι η κόρη τους έχει ήδη το όνομα «Αριάδνη – στα ιταλικά Αριάνα» και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα βαφτιστεί στην Κρήτη, από όπου κατάγονται οι νονοί της, σε οικογενειακό κύκλο.

Διαβάστε επίσης:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ»

Ψάρεμα σε θολά νερά

Το κεφαλαιοποιητικό σύστημα πτωχεύει εργαζόμενους και συνταξιούχους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:57