search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:13
MENU CLOSE

Ρόδος: Απείλησε με μαχαίρι τη σύζυγό του, την κυνήγησε και την τραυμάτισε

01.08.2021 10:46
nosokomeio_rodos_new

Ένα ακόμη περιστατικό βίας κατά γυναίκας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Ιαλυσό Ρόδου, λίγα μόλις 24ωρα μετά την άγρια γυναικοκτονία στη Δάφνη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αργά χθες το βράδυ, 47χρονος αρχικά απείλησε με μαχαίρι την 36χρονη σύζυγό του από την Αλβανία και στη συνέχεια την κυνήγησε μέσα στο σπίτι τους. Η γυναίκα αντιστάθηκε στην επίθεση του φερόμενου ως δράστη και τραυματίστηκε στα χέρια, το λαιμό και την κοιλιά της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία οι γείτονες, στο σπίτι ξέσπασε άγριος καυγάς λίγο πριν τις 12 το βράδυ μεταξύ του ανδρόγυνου. Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όταν ο 47χρονος έβγαλε στιλέτο και άρχισε να την απειλεί. Οι φωνές της, τον έκαναν να σταματήσει προσωρινά και να φύγει με τη μοτοσικλέτα του, όπως επέστρεψε ξανά λίγη ώρα αργότερα. Η 36χρονη άρχισε και πάλι να καλεί σε βοήθεια όταν ο σύζυγός της άρχισε να την τραυματίζει με το στιλέτο που κρατούσε, στο λαιμό, την κοιλιά και τα χέρια.

Οι γείτονες ευτυχώς ειδοποίησαν ξανά την Αστυνομία και στο σημείο έφθασε η ομάδα της ΟΠΚΕ όπου μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο σημείο, ενώ η 36χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία – Δάφνη: Η γυναίκα που κατήγγειλε την αστυνομία είχε βάλει την τηλεφωνήτρια του «100» να ακούει τις κραυγές (Video)

ΝΟΤΑΜ: Παρατείνεται έως 9/8 για πτήσεις εσωτερικού – Τι ισχύει για τις πτήσεις στα νησιά

Κορωνοϊός: Στα αζήτητα χιλιάδες δόσεις εμβολίων στη Γερμανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:12