search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:30
MENU CLOSE

Ελληνικό: Η θέα από τον 42ο όροφο του Marina Tower

02.08.2021 16:50
elliniko


Μία ανεμπόδιστη θέα προς όλες τις κατευθύνσεις της Αθήνας που θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στους ενοίκους τους θα έχουν οι κατοικίες στον ουρανοξύστη Marina Tower.

Η θέα του έργου στο Ελληνικό θα περιλαμβάνει από το Σούνιο και το Αιγαίο Πέλαγος μέχρι τη μαρίνα, το Μητροπολιτικό Πάρκο και τον Υμηττό.

Ενδεικτικές εξάλλου είναι οι virtual εικόνες με τη θέα από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον 42ο όροφο του ουρανοξύστη. Το μάτι χάνεται στον ορίζοντα τόσο προς τον βορρά, βλέποντας Αθήνα και Πειραιά, όσο και προς το νότο, με Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη να βρίσκονται στο τοπίο.

Μπαλκόνι διαμερίσματος στον 42ο όροφο με θέα προς τον Βορρά

Μπαλκόνι διαμερίσματος στον 42ο όροφο με θέα προς τον βορρά

Μπαλκόνι διαμερίσματος στον 42ο όροφο με θέα προς τον Νότο

Μπαλκόνι διαμερίσματος στον 42ο όροφο με θέα προς τον νότο

Ο προσανατολισμός του Marina Tower
Η Lamda Development έχει δώσει στη δημοσιότητα σχεδιάγραμμα του Marina Tower από ψηλά και βάσει του προσανατολισμού του κτιρίου. Όπως φαίνεται, γύρω από τον ουρανοξύστη θα κατασκευαστούν ξενοδοχεία, χώροι για αθλητικές δραστηριότητες, το Vouliagmenis Mall, ενώ διακρίνεται και η θέα που θα έχουν οι ένοικοι και οι επισκέπτες ανάλογα με το σημείο που θα βρίσκονται.

Στη βόρεια πλευρά, ο Marina Tower θα κοιτάζει προς Πειραιά, Ακρόπολη και Λυκαβηττό. Στη βορειοανατολική και την ανατολική προς Υμηττό. Στη νότια βρίσκεται το Σούνιο. Στη δυτική πλευρά η Αίγινα και η Σαλαμίνα.

Υψηλής αισθητικής διαμερίσματα, φιλικά προς το περιβάλλον
Εντυπωσιακά και με τα πιο σύγχρονα ποιοτικά χαρακτηριστικά θα είναι τα διαμερίσματα του ουρανοξύστη σε παροχές, σε ανέσεις, με εξαιρετικά υλικά κατασκευής, όλα φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και όλες τις προδιαγραφές ενός έξυπνου κτιρίου. Ο Marina Tower θα έχει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, ορθή διαχείριση του νερού και ελάχιστο αποτύπωμα άνθρακα.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ήταν να έχουν όλα τα διαμερίσματα θέα προς τη θάλασσα, κάτι που τελικά το πέτυχαν.

Βασικό στοιχείο της σχεδιαστικής προσέγγισης είναι η δημιουργία ενός βιώσιμου κτιρίου, σε πλήρη εναρμόνιση και σύνδεση με τη φύση. Ξεχωρίζει η πράσινη ραχοκοκαλιά που διατρέχει το κυρίως μέρος της κατασκευής, καθώς και οι κρεμαστοί κήποι, που είναι προσανατολισμένοι έτσι ώστε να συλλαμβάνουν τη θαλασσινή αύρα.

Ταυτόχρονα, τα στοιχεία νερού ενισχύουν τη σύνδεση με τη θάλασσα και συμβάλλουν και αυτά, μαζί με το πράσινο των ακάλυπτων χώρων, στο μικροκλίμα της περιοχής, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη δροσιά στο ζεστό αθηναϊκό καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

Ακίνητα: Οι τιμές εξοχικών σε 5 τουριστικά κυκλαδονήσια και τα περιθώρια ανόδου

Εξοικονομώ: Τι επιδοτεί το νέο πρόγραμμα

Ε.Ε.: Εγκρίθηκε το «ΕΣΠΑ 2021-2027» για την Ελλάδα


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:30