search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:27
MENU CLOSE

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για τον κορωνοϊό: Εμβολιαστείτε, έφθασα στα πρόθυρα της ΜΕΘ (Video)

06.08.2021 08:42
emvolio_new

«Εμβολιαστείτε, έφτασα στα πρόθυρα της ΜΕΘ» ήταν το μήνυμα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Νίκου Παγκάκη.

«Παραμένω στο νοσοκομείο, ελπίζω σήμερα – αύριο να βγω. Δεν το πέρασα καθόλου ελαφριά, δεν το περίμενα. Είχα κανονίσει να για εμβόλιο τον Αύγουστο, δεν πρόλαβα» σημείωσε ο Νίκος Παγκάκης. 

«Ξεκίνησε η ιστορία ελαφριά, εξελίχθηκε με δυνατό πυρετό. Όταν ένας άνθρωπος που δεν καπνίζει, δεν πίνει, δεν έχει υποκείμενα νοσήματα, φτάνει στα πρόθυρα της Εντατικής τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ξέφυγε το πράγμα, αυτή είναι η αλήθεια. Μια άλλη σκληρή αλήθεια είναι προφανώς όταν περιμένεις το ραντεβού με τον κορωνοϊό δεν κλείνεις ραντεβού ο κορωνοϊός σε βρίσκει, δεν τον βρίσκεις…» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος. 

Όπως επισήμανε «όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι που αποκλείεται να χτυπήσει τη δική τους πόρτα, είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτή η εκτίμηση»

«Θέλω να μεταφέρω μήνυμα από τους νοσηλευτές και τους ψυχοθεραπευτές γιατί το στοίχημα του κορωνοΐου έχει να κάνει και με την ψυχολογία μας… Οι νοσηλευτές με παρακάλεσαν να μεταφέρω μήνυμα στον κόσμο γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν έχουν διασωληνώσει ποτέ άτομο εδώ που να έχει εμβολιαστεί» κατέληξε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. 

Διαβάστε επίσης:

Ναυτεμπορική: Και με τη «βούλα» στον Δημήτρη Μελισσανίδη

Πορτοσάλτε: Έξαλλος με την Αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτιές – «Όπως διαχειρίστηκαν την τραγωδία στο Μάτι»

ΚΙΝΑΛ: Γιατί ο Γερουλάνος δεν ανακοινώνει την υποψηφιότητά του;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 18:27