search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 18:57
MENU CLOSE

Γεροβασίλη προς Τασούλα: Η Βουλή να «υιοθετήσει» τα παιδιά του εθελοντή πυροσβέστη

08.08.2021 21:53
gerovasili_new

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα έστειλε η Όλγα Γεροβασίλη.

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εισηγείται την υιοθέτηση των ανήλικων τέκνων του πεσόντος εθελοντή πυροσβέστη, κατά την πρόσφατη μεγάλη φωτιά στη βόρεια Αττική.

«Σε συνέχεια της απόφασης της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων για την “υιοθεσία” των ανήλικων τέκνων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος, σας καλούμε όπως με ενέργειές σας “υιοθετηθούν” – τύχουν οικονομικής στήριξης από τη Βουλή των Ελλήνων τα ανήλικα τέκνα του πεσόντος στο καθήκον, εθελοντή πυροσβέστη, Βασίλη Φιλώρα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο πύρινο μέτωπο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία την 6η Αυγούστου 2021», αναφέρει η επιστολή της Όλγα Γεροβασίλη.

Τσίπρας: Ως πότε θα συνεχίζεται αυτό το δράμα;

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, έθεσε το ερώτημα ως πότε θα συνεχιστεί η καταστροφή στην Εύβοια.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγραψε:

«Για 6η συνεχόμενη μέρα η Βόρεια Εύβοια καίγεται. Αυτοδιοίκηση & πολίτες κραυγάζουν ότι είναι απελπιστικά μόνοι, δεν επιχειρούν επαρκείς εναέριες και χερσαίες δυνάμεις & μοναδική μέριμνα οι εκκενώσεις. Υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης; ΩΣ ΠΟΤΕ θα συνεχίζεται αυτό το δράμα;».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές-Αλέξης Τσίπρας: Ως πότε θα συνεχίζεται αυτό το δράμα;

Φωτιές: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στο Σύνταγμα

Φωτιά στην Εύβοια: Eγκαταλείπουν μέσω θαλάσσης τους φλεγόμενους οικισμούς – Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 18:56