search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:49
MENU CLOSE

Φωτιά στην Εύβοια: Εθελοντής πυροσβέστης σώζει λυκόσκυλο που είχε αφεθεί δεμένο να καεί (Photo)

10.08.2021 09:06
evia_skylos_new

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες, προκαλώντας συγκίνηση, φωτογραφία όπου απεικονίζεται ένας νεαρός εθελοντής στις Γούβες της Εύβοιας να προσπαθεί να σώσει από την πύρινη λαίλαπα ένα λυκόσκυλο.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στα social media το λυκόσκυλο ήταν δεμένο από τον ιδιοκτήτη του στην αυλή του σπιτιού του. Σύμφωνα μάλιστα με τον νεαρό το σπίτι θα καιγόταν από λεπτό σε λεπτό.

«Με αφορμή αυτό το σκυλί λοιπόν και τη μετέπειτα αισχρή-άνανδρη συμπεριφορά κάποιων κατοίκων του χωριού κατάλαβα για μια ακόμη φορά πόσο ανάξιοι είναι οι άνθρωποι στη πλειοψηφία τους να έχουν και να διαχειρίζονται όλα αυτά που μας έχει χαρίσει απλόχερα η φύση!!», γράφει χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Ήδη η ανάρτηση του νεαρού έχει πάνω από χιλιάδες likes, σχόλια και κοινοποιήσεις.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία επίδειξη ανθρωπιάς και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις συμπεριφορές εκείνων που αφήνουν αβοήθητα τα ζώα είτε μέσα στο σπίτι τους, είτε δεμένα και φεύγουν για να σωθούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Αυτή την εικόνα δεν την ανεβάζω για να δείξω πόσο καλός είμαι, καθώς θεωρώ αυτονόητο να βοηθήσεις μια τέτοια ψυχή να γλιτώσει από το πιο βίαιο και άδικο θάνατο, σε αντίθεση με τον ίδιο του τον ιδιοκτήτη που θεώρησε σωστό να τον δέσει κιόλας στην αυλή του σπιτιού του, που θα καιγόταν από λεπτό σε λεπτό αφαιρώντας του κάθε ελπίδα για να επιβιώσει…

Με αφορμή αυτό το σκυλί λοιπόν και τη μετέπειτα αισχρή-άνανδρη συμπεριφορά κάποιων κατοίκων του χωριού κατάλαβα για μια ακόμη φορά πόσο ανάξιοι είναι οι άνθρωποι στη πλειοψηφία τους να έχουν και να διαχειρίζονται όλα αυτά που μας έχει χαρίσει απλόχερα η φύση!!

Λυπάμαι πραγματικά για όλες αυτές τις καμένες εκτάσεις πρασίνου, για όλες αυτές τις αθώες ψυχές που πληρώνουν τα εγκλήματα του ανθρώπινου είδους και για όλο το κόσμο που δε συμπράττει σε αυτή τη θλιβερή καταστροφή!!

Όσο για όλους τους υπόλοιπους έχω να πω ότι με θλίβει πολύ το γεγονός ότι αναγκάζομαι να συνυπάρξω μαζί τους (με κάθε αντίκτυπο που έχει αυτό) και ότι είναι άξιοι της μοίρας τους!!

Photo: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Την σκότωσε μπροστά στην 20χρονη κόρη της

Καιρός σήμερα: Επιμένει ο καύσωνας – Πού το θερμόμετρο θα φτάσει τους 42 βαθμούς (Videos)

Υπουργείο Πολιτισμού: Οργισμένη αντίδραση εργαζομένων για την επίμαχη ανάρτηση της Δέσποινας Κουτσούμπα (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:49