search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:14
MENU CLOSE

Ιακωβίδης: Ευχαριστώ τη ΔΕΛΤΑ, που θα στηρίξει την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς του 2024

11.08.2021 12:27
iakovidis_new

O Θοδωρής Ιακωβίδης πήρε τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει τον αθλητισμό και την άρση βαρών μετά την επιστροφή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο πλευρό του θα σταθεί και η μεγάλη εταιρεία «Δέλτα», η οποία θα τον υποστηρίξει ως χορηγός στον δρόμο του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το 2024.

Οπως ανέφερε σε σχετική ανάρτηση ο Ιακωβίδης, η ΔΕΛΤΑ ήταν από τις πρώτες εταιρείες που επικοινώνησαν μαζί του μετά το δημόσιο ξέσπασμά του, επιχειρώντας να τον μεταπείσουν και να συνεχίσει στον αθλητισμό.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη ΔΕΛΤΑ, που από την πρώτη στιγμή με αναζήτησε και αποφάσισε να στηρίξει την προετοιμασία μου ως τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι! Είμαι ευγνώμων που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω. Κυρίως η μεγάλη αγάπη που εισέπραξα απ’ τον κόσμο όλες αυτές τις μέρες, αλλά και η στήριξη μιας τόσο σημαντικής ελληνικής εταιρείας, όπως η ΔΕΛΤΑ, δίνουν δύναμη στο ”θηρίο” μέσα μου για να προσπαθήσω να φτάσω ως το Παρίσι! Πάμε… Aλλά αυτήν τη φορά, όλοι μαζί», έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο Ελληνας αρσιβαρίστας.

Διαβάστε επίσης:

Εκτός Champions League ο Ολυμπιακός – Λύγισε στα πέναλτι με την Λουντογκόρετς (Video)

Είναι οριστικό: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μέσι – Θα φορά τη φανέλα με το «30» (Photo/Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελετή λήξης για τους πιο παράξενους αγώνες των τελευταίων δεκαετιών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06