search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:48
MENU CLOSE

Πάτρα: 6χρονος εντοπίστηκε να περιπλανιέται στο δρόμο – Αναζητούνται οι γονείς του

11.08.2021 11:09
boy_new

Ένα αγοράκι μόλις 6 ετών βρέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους της Πάτρας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το παιδί οδηγήθηκε σε ασφαλές μέρος, ενώ για την υπόθεση ειδοποιήθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση αναζητώντας τους γονείς του 6χρονου.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας έξι ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε ασυνόδευτο, σε καλή κατάσταση υγείας, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2610695130 του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε μόνο του στην Αγία Σοφία.

Photo: pixabay.com

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Απίστευτη απάτη – Παρίστανε τον γιατρό και υπέβαλε τους τουρίστες σε rapid tests!

Φωτιά στην Εύβοια: Συγκινεί η 81χρονη γιαγιά Παναγιώτα – «Χαμόγελο δεν μπορούμε να έχουμε» (Videos/Photos)

Σέρρες: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι» – Σοκάρει το βίντεο του φερόμενου δολοφόνου του 20χρονου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:48