search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Γαλάτσι – Δολοφονία πίτμπουλ: Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης – Στην «αυτοάμυνα» επιμένει η ΕΛ.ΑΣ (Video)

13.08.2021 16:22
PITTBULL

Διαστάσεις θρίλερ φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με τη δολοφονία του πίτμπουλ στο Γαλάτσι από αστυνομικό της ομάδας Δίας. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου οδηγείται στον εισαγγελέα, στην «αυτοάμυνα» του αστυνομικού επιμένει η ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που φέρεται να δάγκωσε αστυνομικό στο Γαλάτσι, ο οποίος μετά πυροβόλησε, σκοτώνοντας το ζώο και για αυτόν τον λόγο αντιμετωπίζει και ο ίδιος κατηγορίες.

Οι ιδιοκτήτες κάνουν λόγο για εν ψυχρώ δολοφονία και τονίζουν πως όχι μόνο το σκυλί δεν επιτέθηκε, αλλά είχε εμφανή διάθεση για παιχνίδι. Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα από την πλευρά της Αστυνομίας, καθώς γίνεται λόγος για αυτοάμυνα.

Στην τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., πάντως, φαίνεται να απαντά, σε πρώτη φάση, σε δημοσιεύματα που αμφισβητούν το κατά πόσον όντως υπήρξε δάγκωμα από τον σκύλο ή το πόσο σοβαρό ήταν αυτό.

Η ΕΛΑΣ επιμένει στην εκδοχή της και απαντά στην ιδιοκτήτρια του σκύλου.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, «στον εμπλεκόμενο αστυνομικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω δαγκώματος σκύλου στην πίσω πλευρά του δεξιού του μηρού, αρχικά από μηχανοκίνητη μονάδα του ΕΚΑΒ και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας».

«Εκεί πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ επίσης, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή.  Τέλος, ο αστυνομικός, σύμφωνα με την γνωμάτευση του γιατρού, θα απέχει από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει».

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ το πιτ μπουλ και σημειώνει ότι θα κινηθούν νομικά.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη-Κορωνοϊός: Το 10% όσων νόσησαν θα έχει προβλήματα για μια ζωή

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου

Φωτιές: Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα σε Γορτυνία και Ανατολική Μάνη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:25