search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:08
MENU CLOSE

Ξεσπά η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά: «Ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη και την αγωνία μας»

17.08.2021 20:34
nikos-xardalias-ioanna-xardalia

Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, απαντά σε όσους εύχονται τα χειρότερα για την υγεία του πατέρας της στα social media.

Όπως αναφέρει η 20χρονη, δεν συνηθίζει να απαντά σε τέτοια σχόλια αλλά αισθάνεται ντροπή και λύπη. Μάλιστα, υπογράφει ως «η κόρη εκείνου που σας έκανε χαρούμενο σήμερα».

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε σε σχολιαστή: «Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Εκτοξεύτηκαν στα 4.206 τα κρούσματα – 16 νεκροί και 258 διασωληνωμένοι

Ταλιμπάν: «Σεβασμός στα δικαιώματα των γυναικών με βάση τη Σαρία» – «Δεν θα φιλοξενήσουμε ξένους μαχητές»

Καιρός: Νεφώσεις, άνεμοι, άνοδος της θερμοκρασίας έως 39 βαθμούς την Τετάρτη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:07