search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς – Μεταφέρθηκε στο «Αγία Όλγα»

16.08.2021 17:13
xardalias_new

Ισχαιμικό επεισόδιο έπαθε ο υφυπουργός Πολιτικής Προσταστίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του Νίκου Χαρδαλιά δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Πληροφορίες αναφερούν ότι τις τελευταίες πέντε- έξι μέρες ο Ν. Χαρδαλιάς ένιωθε πόνους στο στέρνο, αλλά δεν πήγε στον γιατρό. Νωρίτερα τη Δευτερά, ένιωσε και πάλι πόνους και η οδηγία που είχε πάρει τηλεφωνικά ήταν να μεταβεί στο νοσοκομείο άμεσα.

Πήρε ένα υπογλώσσιο και συνεργάτες του τον μετέφεραν στο Αγία Όλγα, όπου αναμένεται να παραμείνει για παρακολούθηση δύο-τρεις μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Χαρδαλιάς στο παρελθόν είχε υποστεί έμφραγμα.

Τηλεφώνημα από Μητσοτάκη, ευχές ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ.Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής προστασίας «ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του».​

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία αναφέρει ότι την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Η ανακοίνωση του «Αγία Όλγα»

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση»

Διαβάστε επίσης

Φωτια στην Κερατέα: Μάχη με φλόγες και ανέμους – Ανησυχία για τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου (video)

Φωτιά στα Βίλια Αττικής: Φουντώνει το μέτωπο – Εκκενώνονται οικισμοί – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (Videos)

Τζανακόπουλος: «Μισή και υποκριτική η συγγνώμη του κ. Μητσοτάκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:50