search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:05
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Το κέρδος της μυθοπλασίας

27.08.2021 20:02
ert-sima

Η ελληνική μυθοπλασία φαίνεται να έχει χαρίσει στην ΕΡΤ μεγάλη άνοδο στην τηλεθέαση.

Οι σειρές που ξεκίνησαν πέρυσι αναμένεται να συνεχιστούν και φέτος. Πρόκειται για τα σίριαλ: «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Η τούρτα της μαμάς», «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και «Ζακέτα να πάρεις».

Πάντως, στα «σκαριά» βρίσκονται αρκετές νέες σειρές από καταξιωμένους συγγραφείς και σεναριογράφους και σκηνοθέτες, όπως η Βικτόρια Χίσλοπ, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Νίκος Κουτελιδάκης, η Ελένη Ζιώγα κ.ά.

Οι σειρές που ετοιμάζονται είναι οι «Καρτ ποστάλ», «Αγάπη παράνομη», «Σε ξένα χέρια», «Πεθαίνω για σένα», καθώς και οι τρεις μίνι σειρές που βασίζονται σε αντίστοιχα  διηγήματα της κλασικής ελληνικής λογοτεχνίας, από τον Μανούσο Μανουσάκη.

Η δημόσια τηλεόραση θα δώσει έμφαση και στις εκπομπές της. Το δίδυμο Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλου με το «Στούντιο 4» θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη.

Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ παραμένουν ο Νίκος Κουρής με τηλεπαιχνίδι, οι Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος με late night εκπομπή, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη με το «Μουσικό κουτί», ενώ ακολουθεί και ο Κωστής Μαραβέγιας με το «Δυνατά». Ίνα Ταράντου, Ζωή Κρονάκη, Κάτια Ζυγούλη, Νάντια Κοντογεώργη συνεχίζουν στο πρόγραμμα με εκπομπές και μαγκαζίνο.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Πρεμιέρα για Σιωμόπουλο – Γκαντώνα

Ελένη Μενεγάκη – Σάββας Πούμπουρας: Ο διάλογος στο Instagram πριν την πρεμιέρα της εκπομπής (video)

Δήμητρα Ματσούκα: Ποζάρει με μαγιό στα 47 της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:05