search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:17
MENU CLOSE

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των Magic De Spell Νίκος Μαϊντάς

31.08.2021 18:20
nikos-maintas

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών ο Νίκος Μαϊντάς, πρώην τραγουδιστή του συγκροτήματος Magic De Spell.

Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσω του προσωπικού λογαριασμού του Νίκου Μαϊντά στο Facebook, όπου πλήθος θαυμαστών και φίλων του, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν.

Ποιος ήταν ο Νίκος Μαϊντάς

Ο Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Σύμφωνα με το rock-elliniko.gr, σε ηλικία 17 ετών, προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια.

Με το συγκρότημα των Magic De spell πραγματοποίησε πάνω από 500 συναυλίες σε Ελλάδδα, Κύπρο και Γερμανία ενώ έγραψε και ερμήνευσε τραγούδια όπως το «Εμένα οι φίλοι μου» σε ποίηση Κατερίνας Γώγου, η «Όγλα», ο «Λύκος», η «Πεταλούδα», το «Κόκκινο».

Το 2003, μεταξύ πολλών συναυλιών, εργάστηκε για τελευταία φορά με το συγκρότημα για την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου. Αρχές του 2004, ο Νίκος Μαϊντάς, αποχώρησε από τους Magic De spell έχοντας την εντύπωση ότι οι αλλαγές στην αρχική σύνθεση του συγκρτοήματος άλλαξαν την αρχική φιλοσοφία.

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Μαϊντάς, συνεργαζόταν με τον Πάνο Κατσιμίχα και τον Μάνο Ξυδούς ως τραγουδιστής και πιανίστας και έχει πραγματοποιήσει μαζί του πάνω από εξήντα συναυλίες.

Το 2007 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Σπασμένα Ρολόγια».

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ποζάρει αγκαλιά με τη νέα του πρωταγωνίστρια (Photo)

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 24 χρόνια από τον τραγικό θάνατό της

Βαρύ πένθος για τη Σάρον Στόουν – Πέθανε ο μόλις 11 μηνών ανιψιός της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:17