search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 04:51
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Πρόστιμα 159.650 ευρώ για παράβαση των μέτρων

04.09.2021 17:30
maska_new

Συνολικά 171.750 ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.

Κατέγραψαν 337 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού, επιβάλλοντας πρόστιμα ύψους 159.650 ευρώ, ενώ 13 επιχειρήσεις υποχρεώθηκαν σε ολιγοήμερη αναστολή της λειτουργίας τους.

Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (105.436). Οι κυριότερες παραβάσεις ήταν μη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους/μη τήρηση αποστάσεων και μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας/ ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου.

«Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια με βασικό στόχο τη διασφάλιση της εφαρμογής των ειδικών όρων λειτουργίας των επιχειρήσεων και επίκεντρο τις περιοχές υψηλού εμπορικού ενδιαφέροντος», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και προσθέτει:

«Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έλεγχοι με αντικείμενο την εφαρμογή των μέτρων για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων (Μ.Φ.Η) και λοιπές προνοιακές δομές».

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του (Video)

Γκίκας Μαγιορκίνης: Σημάδια σταθεροποίησης της πανδημίας – Πότε θα «πετάξουμε» τις μάσκες

Μίκης Θεοδωράκης: Πρώτη ανάρτηση της κόρης του με αναφορές σε «τσιμπούρια» και «παράσιτα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 04:14