search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:07
MENU CLOSE

FIFA: Πρώτη αντίδραση για την αναβολή του αγώνα Βραζιλία – Αργεντινή

06.09.2021 18:00
argentina_new

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν στο Σάο Πάολο την Κυριακή, όπου διεξαγόταν ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η FIFA με μια προσεκτική ανακοίνωση και αποφεύγοντας να πάρει θέση για το περιστατικό εκφράζει για αρχή τη δυσαρέσκειά της και πλέον η υπόθεση περνά στις αρμόδιες επιτροπές της που θα αποφασίσουν βάσει των εκθέσεων που θα παρουσιάσουν ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «H FIFA εκφράζει τη μεταμέλεια της για τις σκηνές που προκάλεσαν την αναβολή του αγώνα Βραζιλία-Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και οι οποίες απέτρεψαν εκατομμύρια φίλων του ποδοσφαίρου από το να απολαύσουν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο εκ των πιο σημαντικών ποδοσφαιρικών εθνών σε όλο τον κόσμο.

Οι πρώτες αναφορές των αξιωματούχων του αγώνα έχουν ήδη σταλεί στη FIFA. Οι πληροφορίες θα αναλυθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα και η απόφαση θα παρθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα».

Τι προηγήθηκε

Οι υγειονομικές αρχές της Βραζιλίας κατηγόρησαν έναν αριθμό Αργεντινών παικτών που αγωνίζονται στην Αγγλική Premier League ότι παραβίασαν τους κανόνες καραντίνας της Βραζιλίας για την COVID-19 και διέκοψαν τον αγώνα πέντε λεπτά μετά την έναρξη.

Η αστυνομία και οι υγειονομικές αρχές της Βραζιλίας έκαναν έφοδο στον αγωνιστικό χώρο της «Αρένα Κορίνθιανς» του Σάο Πάολο στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, προκειμένου να συλλάβουν τέσσερις παίκτες των Αργεντινών (Τζιοβάνι λο Σέλσο, Εμιλιάνο Μπουενδία, Εμιλιάνο Μαρτίνες και Κριστιάν Ρομέρο).

Διαβάστε επίσης:

Ραφήνα: Είχε σκοτώσει τη μητέρα του ο ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος – Αυτοκτονία «δείχνουν» τα στοιχεία

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Χρήστος Στυλιανίδης ως υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Mad Clip: Εγκληματική ενέργεια το τροχαίο λέει ο παππούς του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:57