search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Ηχηρή διαφοροποίηση Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ για τα πρόστιμα

08.09.2021 16:50
loverdos_new

Την αντίθεσή του στη στάση του κόμματος σχετικά με την τροπολογία του υπουργείου Υγείας για τις αναστολές και τα πρόστιμα για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού εξέφρασε ο πρώην υπουργός.

Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό, το ΚΙΝΑΛ απείχε από την ψηφοφορία επί της τροπολογίας του υπουργείου Υγείας, η οποία τελικά ψηφίστηκε από τη ΝΔ και καταψηφίστηκε από την αντιπολίτευση.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δεν ήταν παρών στη Βουλή, διαφοροποιήθηκε από το κόμμα του και σημείωσε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «βρίσκομαι στη Ρόδο σε περιοδεία και δεν συμμετείχα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες αξιολόγησης της τροπολογίας. Δηλώνω, όμως, οτι εάν ήμουν παρών την επιβολή προστίμου για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού θα πρότεινα να την ψηφίσουμε όσες αδυναμίες κι αν είχε».

Διαβάστε επίσης

Η Ξαφά «άδειασε» τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για την οικονομία

Πατούλης ξανά για Περιφερειάρχης

Ο Παπαδημούλης στηρίζει την Τζούλια Νόβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:15