search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:35
MENU CLOSE

Θρίλερ στη Λαμία: Απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του βρέθηκε 36χρονος

09.09.2021 13:52
pyrosvestiki

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινότητα της Λαμίας από τον τραγικό θάνατο ενός 36χρονου άνδρα στο ορεινό Κυριακοχώρι του Δήμου Μακρακώμης, στη δυτική Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης , το πτώμα ενός 36χρονου άνδρα, ο οποίος καταγόταν από το συγκεκριμένο χωριό, όμως διέμενε μόνιμα στην Αθήνα βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο άνδρας έβαλε φωτιά μόνος του και να πυρπολήθηκε, καθώς το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο κανονικά σε ρεματιά στη γέφυρα στο δρόμο για Νικολίτσι και δεν φαίνονται ίχνη τροχαίου ατυχήματος.

Στις Αστυνομικές Αρχές πάντως σήμανε συναγερμός, με το χώρο να αποκλείεται, έως ότου εξετασθούν όλα τα στοιχεία και να ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για αυτοχειρία.

Διαβάστε επίσης

Μίκης Θεοδωράκης: Σε λαϊκό προσκύνημα στα Χανιά η σορός του – Λαοθάλασσα στο στερνό «αντίο» (Photos, video)

Γίνε αστέρι κι ουρανός

Μίκης Θεοδωράκης: Η Κρητική Γη έτοιμη να υποδεχτεί τον μουσικοσυνθέτη – Έφτασε στα Χανιά η σορός (Photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06