Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την υποχρεωτικότητα των μοριακών και των rapid test για τον κορωνοϊό σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους και σε άλλες όμως κατηγορίες εκτός από αυτές που ήδη ξέρουμε εξετάζουν οι αρμόδιοι φορείς.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκονται οι αυτοαπασχολούμενοι.
Έτσι, σε περίπτωση που δεν έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν με ασφάλεια να κάνουν τις δουλειές τους.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, ετοιμάζεται και σχετική τροπολογία για το θέμα.
Ως εκ τούτου, οι αυτοαπασχολούμενοι ανεμβολίαστοι θα πληρώνουν τα τεστ από την τσέπη τους, όπως προβλέπεται για τους εργαζόμενους σε άλλες κατηγορίες.
Διαβάστε επίσης:
Κορωνοϊός: Νέα κανονικότητα από 13 Σεπτεμβρίου για τους ανεμβολίαστους – Τι αναφέρει το ΦΕΚ (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.