search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:44
MENU CLOSE

Ληστεία τράπεζας: Ελεύθεροι οι δέκα προσαχθέντες, συνεχίζονται οι έρευνες

14.09.2021 18:28
police_new

Σε πραγματικό ανθρωποκυνηγητό έχει αποδυθεί η αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών της ληστείας τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα προσήχθησαν δέκα άτομα ως ύποπτοι, καθώς βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν έχουν σχέση με τη ληστεία της τράπεζας. Αργά το απόγευμα της Τρίτης, οι προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα δυο άτομα με μάσκες και σακ βουαγιάζ, μπήκαν στην τράπεζα και κρατώντας καλάσνικοφ ο ένας και πιστόλι ο άλλος, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, άρπαξαν 13.000 ευρώ και έφυγαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τις εξελίξεις των ερευνών ενημερώνεται και η αντιτρομοκρατική, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο στη ληστεία να συμμετείχε άτομο από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ και η ληστεία αυτή καθαυτή κρίνεται ως παρακινδυνευμένη και θρασύτατη.

Οι αρχές εξετάζουν τα βίντεο από τη ληστεία και, σύμφωνα με πληροροφορίες, τα συγκρίνουν με αυτά της ληστείας στη Μεταμόρφωση πριν από περίπου ένα μήνα, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ομοιότητες που να παραπέμπουν σε ίδιους δράστες.

Όσον αφορά στη διαφυγή των ληστών, η αστυνομία ελέγχει το υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας, καθώς εκτιμά ότι οι δράστες ή είχαν κρυσφήγετο κοντά στο σημείο της ληστείας ή διέθεταν φορτηγάκι για να διαφύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Διαβάστε επίσης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αφαίρεσαν τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο της Καρολάιν (Video)

Σχεδόν 3.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού – Τι δείχνουν τα λύματα

Στη Σαουδική Αραβία η πυροβολαρχία των ελληνικών Patriot (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35