search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:44
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος: Ανεμβολίαστο το 22% των αστυνομικών – Δεν πρόκειται να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

14.09.2021 12:50
astynomia_new

Στο 22% φτάνει το ποσοστό των αστυνομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Παρόλα αυτά, ο υπουργός σημείωσε ότι το συγκεκριμένο ποσοστό είναι «κάτω από το μέσο ορό της ελληνικής κοινωνίας».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην Αστυνομία, κάτι που δήλωσε και ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ.

Να σημειωθεί πάντως ότι το ποσοστό εμβολιασμού στους υγειονομικούς, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας είναι στο 94-95% σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και δήλωση του ίδιου του υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη.

Τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προανήγγειλε ότι η αστυνομία θα είναι σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα.

Όπως είπε, πρέπει να αυξηθεί η παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές και ιδιαιτέρα στην Αττική οπού είναι το 70% της εγκληματικότητας, άλλα και να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα.

Τέλος, σχετικά με την πανεπιστημιακή αστυνομία διευκρίνισε ότι σε ένα δίμηνο θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τα 400 άτομα και αυτό πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τους πρυτάνεις.

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Ακολουθούμε αυτόνομη πορεία – Οι πολιτικές Μητσοτάκη μεγαλώνουν τις ανισότητες (Video)

Άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα θα κάνει η κυβέρνηση για τους νέους – Ψίχουλα η επιδότηση εργασίας

Σκληρή επίθεση Τσακαλώτου στον Μητσοτάκη: Το λες και απατεωνιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:44