search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:19
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση Τσακαλώτου στον Μητσοτάκη: Το λες και απατεωνιά

13.09.2021 19:55
tsakalotos_new

Αν και ο ίδιος είχε εκφράσει επιφυλάξεις σχετικά με την χρήση χαρακτηρισμών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με βαριές εκφράσεις την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ανάρτησή του στο Facebook που αναφερόταν στις εξαγγελίες που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως «απατεωνιά» και αναφερόμενος ειδικά στα μέτρα για τους νέους, φάνηκε να δικαιολογεί ένα αθυρόστομο σύνθημα που ακούγεται το τελευταίο διάστημα σε βάρος του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, ο Ε. Τσακαλώτος έγραψε:

«Έχω πει, και το πιστεύω, ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς. Αλλά:

Όταν κάποιος ανακοινώνει 3.4 δις μέτρα και τα μισά περιλαμβάνονται στο ήδη ψηφισμένο μεσοπρόθεσμο, το λες και απατεωνιά.

Όταν κάποιος λέει ότι μοιράζει δίκαια τον πλούτο, και κάνει τεράστια δώρα σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία 800.000 και δεν δίνει τίποτα σε όσους έχουν μέχρι 150.000, το λες και απατεωνιά.

Όταν κάποιος λέει ότι οι νέοι και οι νέες είναι προτεραιότητα και τους δίνει το 0.5% των μέτρων (100 ευρώ τον μήνα, για 6 μήνες, σε ελάχιστους), το λες και απατεωνιά.

Όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα».

Διαβάστε επίσης

Κατρούγκαλος για αμυντική συμφωνία με ΗΠΑ: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις

Πλεύρης: Καμία διαπραγμάτευση για τον εμβολιασμό υγειονομικών

Κυβέρνηση: Με συγκρούσεις και η 2η διετία και… όποιος αντέξει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:17