search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:41
MENU CLOSE

Τζούλια Νόβα: Πανό συμπαράστασης από οπαδούς κυπριακής ομάδας για το μπλουζάκι της ΕΣΣΔ (Photo)

14.09.2021 13:11
nova_omonia_new

Στο πλευρό της Τζούλιας Νόβα για το μπλουζάκι αλλά και για τα όσα είπε για την ΕΣΣΔ τάχθηκαν οι οπαδοί κυπριακής ομάδας.

Συγκεκριμένα οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, η οποία ιδρύθηκε από τους οπαδούς της Ομόνοιας το 2018 μετά από διαφωνία με την διοίκηση και η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε έφτασε να αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της Κύπρου, ανήρτησαν πανό συμπαράστασης στην Τζούλια Νόβα κατά την διάρκεια του αγώνα με την Αγία Νάππα.

«Τζούλια Νόβα εμπρός, είναι μαζί σου ο λαός», ήταν το σύνθημα που αναγραφόταν στο πανό το οποίο συνοδευόταν και από σφυροδρέπανο.

Για όσου ενδεχομένως δεν γνωρίζουν την αρχή της όλης ιστορίας, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων ακόμα και επιθέσεων, επειδή ανήρτησε στα social media φωτογραφία στην οποία φορούσε μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης.

Διαβάστε επίσης:

Τζεφ Μπρίτζες: Ποιος καρκίνος; Είναι παιχνιδάκι μπροστά στον κορωνοϊό

Δάνης Κατρανίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Met Gala: Η «σκιά» της Κιμ Καρντάσιαν και η… ασυγκράτητη Τζένιφερ Λόπεζ! (Videos/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:41