search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:06
MENU CLOSE

«Καρφί» Μαλέλη σε Μπογδάνο: «Πόσο δίκιο είχα που σε απέλυσα»

15.09.2021 16:07
malelis

Την απαράδεκτη κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, να αναπαράγει δημοσίευμα της ιστοσελίδας meaculpa με ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου επειδή είχαν ξένα ονόματα, η οποία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ άλλων, από την αντιπολίτευση επικρίνει και ο Σταμάτης Μαλλέλης.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα που ανήκει στη σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ Ελένη Καρβέλα, δημοσίευσε τα ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου (!) των Αθηνών, παρουσιάζοντας τον κατάλογο ως «σοκαριστικό» καθώς πρόκειται στην πλειοψηφία τους για παιδιά μεταναστών.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο twitter ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε το λακωνικό αλλά ιδιαίτερα εύστοχο για την περίπτωση «Κωνσταντίνε γιατί πρέπει συνεχώς να μου υπενθυμίζεις πόσο δίκιο είχα που σε απέλυσα;»

Διαβάστε επίσης:

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Steigenberger απαντά για την… ομπρέλα του Μητσοτάκη (Photo)

Μπογδάνος: Απολογείται για την στοχοποίηση νηπίων – «Έγινε ένα λάθος»

Ο Άδωνις πλέκει το εγκώμιο του Χαρίτση – «Κάνουμε εξαιρετικές συζητήσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01