search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Ληστεία στην Αθήνα: Φωτογραφικό ντοκουμέντο – Τι εξετάζει η αστυνομία

15.09.2021 01:36
robbery_new

Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας παρουσίασε η δημόσια τηλεόραση.

Σε βίντεο που παρουσιάστηκε από την ΕΡΤ εμφανίζονται οι δύο δράστες της ληστείας, την ώρα που έχουν αφαιρέσει περίπου 13.000 ευρώ από τα ταμεία και βγαίνουν από την τράπεζα, χρησιμοποιώντας ως «ασπίδα» μια γυναίκα.

Ο ένας φοράει βερμούδα, χακί καπέλο, μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό, γυαλιά μυωπίας και μακρυμάνικη μπλούζα. Ο άλλος, σύμφωνα με την εικόνα, έχει σακίδιο πλάτης, φοράει κοντομάνικη μπλούζα, χακί βερμούδα, χειρουργική μάσκα, και είναι ο ληστής με το τατουάζ στο αριστερό του χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το απόγευμα της Τρίτης, η αστυνομία άφησε ελεύθερα δέκα άτομα τα οποία είχε προσαγάγει στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ληστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις εξελίξεις των ερευνών ενημερώνεται και η αντιτρομοκρατική, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο στη ληστεία να συμμετείχε άτομο από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ και η ληστεία αυτή καθαυτή και ο τρόπος κίνησης των δραστών παραπέμπει σε «αντάρτικο πόλης».

Οι αρχές εξετάζουν τα βίντεο από τη ληστεία και, σύμφωνα με πληροροφορίες, τα συγκρίνουν με αυτά της ληστείας στη Μεταμόρφωση πριν από περίπου ένα μήνα, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ομοιότητες που να παραπέμπουν σε ίδιους δράστες.

Όσον αφορά στη διαφυγή των ληστών, η αστυνομία ελέγχει το υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας, καθώς εκτιμά ότι οι δράστες ή είχαν κρυσφήγετο κοντά στο σημείο της ληστείας ή διέθεταν φορτηγάκι για να διαφύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Διαβάστε επίσης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αφαίρεσαν τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο της Καρολάιν (Video)

Σχεδόν 3.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού – Τι δείχνουν τα λύματα

Στη Σαουδική Αραβία η πυροβολαρχία των ελληνικών Patriot (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50